Wedden op woensdag: Zes wedstrijden in de Serie A

Erik de Kort
1. juli 2020

Zowel Juventus als Lazio wonnen gisteren hun partijen en vandaag komt nummer drie Inter in actie en speelt de hele subtop tegen elkaar. We pakken de beste odds er voor je uit.

Inter Milan thuis tegen Brescia

Zeven punten is de achterstand op nummer twee Lazio en het verschil met Juventus is nog eens een stuk groter met elf punten. Inter lijkt zich dus neer te moeten leggen met de derde plek. Inter zal wel nog even moeten opletten op Atalanta dat vier punten lager staat. Tegen Brescia hoeven de Milanezen echter niet te rekenen op veel weerstand. Brescia staat op de 18e plek en wist sinds 14 december 2019 niet meer te winnen. De laatste twee wedstrijden werden gelijkgespeeld waardoor er toch nog de broodnodige punten werden binnengehaald. Inter wist uit de laatste twee wedstrijden wel vier punten te slepen maar had hierbij toch ook twee rode kaarten nodig. Tegen Parma werd een vroege achterstand tien minuten omgebogen tot een overwinning door onder andere een goal van Stefan de Vrij maar de match tegen Sassuolo liep uit op een 3-3 gelijkspel. Het draait dus nog niet soepel bij Inter. Laten we eens kijken bij de online bookmakers of Inter Milan desalniettemin favoriet is voor deze match.

 

Inter lijkt dan zijn draai nog te moeten vinden, thuis tegen Brescia zijn ze met odds van 1.16 torenhoog favoriet. Voor Brescia krijg je 16.00. Als je verwacht dat Brescia voor de derde keer op rij gelijkspeelt kun je hier 7.40 keer je inzet mee terugverdienen. Waar je ook mooi goed kunt verdienen is natuurlijk een mooie bookmaker bonus.

 

Wedden op Serie A bij B-bets

© B-Bets

Verona – Parma en SPAL tegen AC Milan

Twee teams die het met evenveel punten tegen elkaar opnemen, dat geeft natuurlijk extra veel spanning en staat garant voor een spectaculaire match. Beide teams hebben drie punten achterstand op AC Milan dat tegen SPAL speelt vanavond. Er kan dus zomaar een flinke aardverschuiving plaatsvinden in de Serie A. Dat gevoel wordt nog eens versterkt als je ziet dat ook Bologna en Cagliari, de nummers 10 en 11 ook tegen elkaar spelen. Om het overzichtelijk te houden hebben we de odds van alle wedstrijden op woensdag in een mooi schema gezet die je hierboven terugziet. Een misstap van Milan kan wel eens dramatische gevolgen hebben terwijl ze bij een overwinning naast Napoli op de zesde plek komen te staan.

De B-bets bonus

Je pakt nu een heerlijke  B-bets bonus als je voor de eerste keer stort bij B-Bets. Zo krijg je namelijk 100% extra tot een bedrag van €120. Maar dat is niet het enige. Je krijgt ook nog eens €5 extra zonder er ook maar iets voor te doen. Dit is een exclusieve bonus die je enkel krijgt als je je aanmeld via ons. Je hoeft hier dus ook niet eens voor te storten. Twee prachtige bonussen die je met een klik op de knop kunt pakken.

BBets Nieuws