wedden op de internationale vriendschappelijke wedstrijden van donderdag 8 oktober 2020

Robert Brondel
6. oktober 2020

Vier wedstrijden op donderdag om uit te kiezen, het is wat. Voor de twijfelaars die niet weten op welke van de internationale vriendschappelijke wedstrijden te wedden deze keer, maken het gemakkelijk. We bekijken de beste bookmakers odds van deze internationale wedstrijden op 8 oktober 2020.

Vier wedstrijden op donderdag

Gisteren zagen we al de friendlies op woensdag 7 oktober, wat 13 wedstrijden omvatte. Op donderdag zien we vier locaties en vier matchen op 8 oktober, en dat zijn: Rusland – Zweden, Zuid-Afrika – Namibië, België – Ivoorkust en Engeland – Wales. We nemen een kijkje naar de odds van elke vriendschappelijke wedstrijd en hoe de odds de resultaten al dan niet correct gaan voorspellen.

Omdat het hier onder meer een Belgische wedstrijd betreft, kiezen we dit maal voor een van de voetbal bookmakers die vooral in België domineert. Vrijwel iedereen in Vlaanderen en Wallonië is wel bekend met Unibet, en de meeste Belgen hebben er al een account.  Dat komt mede door hun sterke advertentiecampagnes in het land, waar ze ook volledig legaal opereren met Belgische licentie. Meer lezen over Unibet kan je in onze Unibet ervaringen. Als Nederlander raden we je aan een alternatief te kiezen uit onze Nederlandse bookmakers lijst.

Rusland tegen Zweden start de eerste aftrap van de dag om 18u15. Op dat ogenblik zijn we eerlijk gezegd nog aan het genieten van ons avondmaal, en kunnen we niet opkijken voor odds van 2.35 tegen 3.10 tegen elkaar te zien uitspelen. Dat is ons iets te riskant voor onze voetbalweddenschappen.

Vanaf 19u wordt het interessanter, tussen Zuid-Afrika vs. Namibië. Het summum van voetbal op het Afrikaanse continent lijkt het niet te worden, aan de quoteringen te zien. Als je het ons vraagt, wagen wij hier een gokje op Zuid-Afrika aan odds van 1.65. Daarmee hebben ze drie keer zoveel kans op winst dan Namibië @5.50, een makkie dus.

odds unibet 08102020 vriendschappelijke wedstrijden

Best bets: België – Ivoorkust & Engeland – Wales

Ga je voor zekerheid? Dan zie je meteen de odds van België tegen Ivoorkust er tussenuit steken. De enorm lage odds voor Ivoorkust zijn een lachertje voor de Belgische ploeg. Met 11.00 maken ze geen schijn van kans tegen de Rode Duivels, die het potje lijken te winnen. Jij kan daarbij profiteren met odds van 1.28, niet slecht voor een vrijwel risicoloze weddenschap. Zeg nooit nooit natuurlijk; de gelijkstand odds van 5.60 lijken misschien onhaalbaar, maar het lot valt niet te voorspellen.

unibet belgie ivoorkust notering

10x odds boost op Rode Duivels

Update: inmiddels zijn de odds zelfs veranderd: gestegen voor België tot 1.42, en gedaald voor Ivoorkust tot 7.50. Bovendien kan je profiteren van een 10x odds boost bij Unibet, als je inzet op de Rode Duivels. Lees er meer over via de link, of klik op de knop hier en ga rechtstreeks naar deze promotie.

Als je het ons vraagt echter, wordt de wedstrijd waar onze inzet op zal belanden de match tussen Engeland en Wales. De beide naties van het Verenigd Koninkrijk zullen hier tegen elkaar strijden op de grasmat, maar wordt het een spannende wedstrijd? Odds van 1.32 voor Engeland tegenover 10.00 voor Wales beloven iets meer risico voor je weddenschap dan de vorige match die we net zagen. Toch gaan wij voor dat tikkeltje meer winst @1.32 voor Engeland.

Wedden op België – Ivoorkust bij Unibet met 10x odds!

Voor wie nog nooit online heeft gewed bij Unibet, is het nog niet te laat om de site te ontdekken. Als een van de pioniers op de Belgische online gokmarkt heeft Unibet haar strepen inmiddels wel verdiend. Uiteraard zijn de noteringen bij de beste die je maar kan vinden, maar er is meer. Er vallen regelmatig promoties zoals odds boosts te rapen, en je kan prima wedden met de Unibet app.

Als je nu op België vs Ivoorkust wedt bij Unibet als nieuwe klant, zit er zelfs een odds boost in van 10x je inzet. Profiteer van deze 10x odds boost bij Unibet. Daarmee kan je een maximum inzet van 2 euro omzetten in 20 euro, als deze wint. Dit is een promotie die enkel geldt op deze match en voor nieuwe klanten, dus waag snel je kans via deze knop.

Spelers die nieuwe spelers aanbrengen, kunnen profiteren van de Unibet vriendenbonus. Al bij al is Unibet een vertrouwde sportweddenschappen site, waar onze Belgische fans al jaren met plezier bij inzetten.

Bestaande klanten kunnen niet van de 10x odds boost profiteren, maar kunnen wel 25% extra winst bij Unibet vangen op deze wedstrijd. Dat geldt trouwens op alle Rode Duivels-wedstrijden in de maand oktober!

 

Unibet Nieuws