Jupiler Pro League: wedden op de Belgische eerste klasse op maandag

Robert Brondel
10. augustus 2020

De wedstrijden in eerste klasse zijn weer van start gegaan in België, en dat hebben ook de beste bookmakers geweten – dat geldt zowel voor Nederland als België. Dit zijn de wedstrijden van vandaag, maandag 11 augustus, in de Belgische eerste divisie ofwel de Jupiler Pro League.

Twee wedstrijden op maandag in de eerste klasse van België, waar je op kan wedden. Beide wedstrijden vangen aan om 19u lokale tijd, en het gaat om de volgende matchen: Oud Heverlee tegen Eupen, en Oostende KFCO tegen Beerschot. We nemen graag een kijkje naar beide wedstrijden, de verwachtingen van de ploegen en de odds bij een Belgische en een Nederlandse bookmaker. Hier zien we meteen de odds voor beide wedstrijden bij Bet777. Er worden meer dan 130 weddenschappen aangeboden voor beide matchen, dus het is zeker interessant om deze eens verder te bekijken bij Bet777.

pro league jupiler odds belgie maandag 10 augustus
Bet777 odds

Oud-Heverlee – KAS Eupen

De ploeg van Oud-Heverlee, nabij de stad Leuven, verloor geen enkele van de vijf afgelopen gespeelde wedstrijden. Ze hebben dan ook hun zelfvertrouwen met zich, en dat zien we ook in de odds bij deze Belgische bookmaker. Lees er alles over in ons Bet777 review.

Hoewel de ploegen van Oud Heverlee en Eupen zowat aan elkaar gewaagd zijn, heeft Oud-Heverlee hier toch een lichte voorsprong op de Waalse ploeg Eupen. De odds voor ‘Oud-Heverlee to win’ staan op 2.40 bij Bet777, tegenover 2.90 voor ‘Eupen to win’. Een gelijkstand is het minst geloofwaardig; de odds daarvoor staan op 3.45.
odds oud heverlee eupen neobet
NEO.bet odds JPL

Ook bij de bookmaker voor Nederlanders, NEO.bet, ziet de kansen voor deze wedstrijd er gelijkaardig uit. Daar komt Oud Heverlee ervan af met 2.38 odds to win, terwijl Eupen er uitkomt op 2.84.

Oostende – KFCO Beerschot

We zagen bovenaan al de odds bij Bet777 voor deze wedstrijd. Als het aankomt op een meer interessante wedstrijd van de dag dan de andere, daar kan je echter naar fluiten. De odds voor Oostende – Beerschot liggen namelijk op dezelfde hoogte als die van de vorige Eerste Klasse-wedstrijd.

We zien hier dat Oostende de meest plausibele ploeg om te winnen wordt, met odds van 2.40. Beerschot lijkt met 2.85 iets minder waarschijnlijk om de overwinning te behalen. Ook een gelijke stand in deze wedstrijd zien ze bij Bet777 niet meteen gebeuren, die krijgt odds van 3.45.

oostende beerschot gokken
NEO.bet odds JPL

Een gelijkaardig scenario doet zich alweer voor bij NEO.bet. Ook daar liggen de odds in het voordeel van thuisploeg Oostende deze maandag. Daar vallen de odds voor Oostende op 2.40 en voor Beerschot op 2.90. Gelijkspel krijgt odds van 3.30.

Wedden op de Jupiler Pro League met bonus

Of je nu in België woont en bij Bet777 gokt, of als Nederlander wedt bij NEO.bet. Veel verschil is er niet; behalve dan dat de Belgen een andere wetgeving hebben als het over bookmaker bonussen gaat. Onlangs kwam daar een verbod op voor goksites om deze aan te bieden. Nederlanders kunnen voor deze wedstrijden gelukkig wel profiteren van de NEO.bet bonus. Waar je ook verblijft, we wensen je veel succes bij je JPL-weddenschappen van vandaag. Hou zeker ook onze site in de gaten, want we brengen nog vaker Jupiler Pro League wednieuws. Ontdek bijvoorbeeld ook de wedstrijd Moeskroen – KV Mechelen vrijdag 14 augustus, of de Jupiler Pro League-wedstrijden zaterdag 15 augustus.

 

NEObet Nieuws