Jupiler Pro League op vrijdag: Excel Mouscron – KV Mechelen

Robert Brondel
10. augustus 2020

We wisten het al, en we zijn er zeker niet rouwig om. De Eerste Klasse competitie in Belgie is weer van start gegaan, en als trouwe Jupiler Pro League fans kunnen we dat alleen maar toejuichen. Slechts 1 wedstrijd deze vrijdag, 14 augustus, namelijk Moeskroen – KV Mechelen.

We keken er al langer naar uit, naar de Belgische voetballiga die weer begon. We hadden al enkele Jupiler Pro League-wedstrijden op maandag 10 augustus, en ook dit weekend wordt er weer gespeeld op de Belgische grasvelden. Bekijk ook de Jupiler Pro League-wedstrijden op zaterdag 15 augustus. De huidige gezondheidscrisis krijgt ons voorlopig niet klein, en daar zijn we blij om. Zo lang er weer wordt gevoetbald, kunnen we tenminste weer wedden op voetbal. We tonen je wat wij denken van de Jupiler Pro League-match van Moeskroen tegen KV Mechelen, en bekijken de odds bij Speedybet.

Mouscron - Mechelen 14 augustus odds speedybet
speedybet odds

Royal Excel Mouscron Peruwelz – KV Mechelen

Het is niet meteen de match van het seizoen, maar wij zijn al blij dat er weer gespeeld mag worden op de Belgische velden. Voor we de wedstrijd bekijken, moeten we toch even stiekem gniffelen… wanneer we de bijnaam van de ploegen bekijken. De Waalse ploeg Moeskroen, dat valt nog best mee. Ze staan bekend als ‘les hurlus’, wat ons niet helemaal duidelijk is van waar deze komt. (Het zou kunnen komen van het Franse ‘hurler’, wat schreeuwen betekent.) Maar goed, het zijn vooral de Mechelaars, die ons luidop doen lachen. De Mechelse ploeg staat namelijk bekend als… de kakkers! Zeg nu zelf… heb je ooit al op kakkers gegokt?!

Odds van de match

Maar goed, genoeg gezeverd – zouden ze in Mechelen zeggen. De odds bij Speedybet gaan toch duidelijk uit naar de kakkers – ondanks hun ongelukkige bijnaam hebben ze deze nochtans omarmd. KV Mechelen zou de wedstrijd winnen met de meest voordelige odds in dit geval: 2.45. Mouscron krijgt odds van 2.80, en een gelijkspel komt op odds van 3.10 bij Speedybet. Het lijkt er dus op dat het alsnog wel eens een spannende wedstrijd zou kunnen worden, om live te volgen tenminste. Wat wedden op deze wedstrijd betreft, spelen wij het liever safe. In dit geval neemt Mechelen ook onze voorkeur weg, maar om nog iets veiliger te spelen, wedden wij in dit geval met een extra handicap bet bij Speedybet.

Wedden op Moeskroen – Mechelen met bonus

Iedereen die weleens gokt, doet nog 1 ding liever dan gewoon wedden op sport. Dat is natuurlijk wedden op sport met bonus, zodat je meer waar voor je geld kan krijgen. De wedstrijd van vrijdag 14 augustus is een prima manier om bij Speedybet in te zetten, en daarbij natuurlijk de Speedybet bonus meteen mee te pikken als welkomstbonus. Die bedraagt 100% tot 200 euro voor nieuwe spelers van deze bookmaker. De minimum odds om vrij te spelen zijn 1.80, dus deze wedstrijd is daar perfect voor geschikt. Waarop wed je liever, een Waalse ploeg of een bende kakkers? Aan jou de keuze!

Speedybet Nieuws