Jupiler Pro League: wedstrijden in Belgische eerste klasse op zondag 4 oktober

Robert Brondel
29. september 2020

Al sinds het begin van de week wordt er gevoetbald in de Belgische eerste divisie. We zagen gisteren al de JPL-wedstrijden van 3 oktober. Ook op zondag 4 oktober is het weer zover, met opnieuw vier wedstrijden in de Belgische Jupiler Pro League.

Zoals steevast hebben we, oer-Nederlands als we zijn, niet al te veel kaas gegeten van de voetbalweddenschappen in België. Daarom geloven we graag de beste bookmakers Nederland, als het op het berekenen van onze winstkansen aankomt. Voor de wedstrijden van zondag 4 oktober rekenen we daarbij op Svenplay, een van onze beste bookies van het moederbedrijf Campeon Gaming.

 

 

Jupiler Pro League odds 04102020

© Sven-play.com

Vier Belgische wedstrijden op zondag

Veel spannend voetbal is er niet op zondag, maar er is altijd 1 wedstrijd de ergste. Het lijkt net als op zaterdag, waarbij de minst spannende match van de dag  de eerste is, ook op zondag dus. Om 13u30 speelt Club Brugge tegen RSC Anderlecht. Hoe weinig we ook van voetbal in Belgie afweten, we weten voldoende om te beseffen dat deze beide ploegen aartsrivalen zijn. Maar waar wij nog dachten in tijden van lang geleden, dat de twee aan elkaar gewaagd waren… zitten we nu toch lichtelijk verkeerd. Blijkt dat RSC Anderlecht lang niet zo goed meer is als wij wel geloofden. Met odds van 5.40 tegenover 1.60 is het wel duidelijk. Club Brugge is de absolute favoriete ploeg, terwijl Anderlecht het onderspit zal mogen delven.

KAA Gent – Beerschot

En ook in deze wedstrijd lijkt al meteen duidelijk wie de winnaar zal worden, als we naar de noteringen kijken die Sven-play.com ons aanbiedt. Gent, de ploeg van de Vikings, lijkt hier te zullen winnen aan de odds van 1.80 te zien. Terwijl Beerschot, de naam alleen al klinkt niet bepaald flatterend, met 4.10 odds likely zal verliezen.

Charleroi – Standard Luik

Twee waalse ploegen die het tegen elkaar zullen opnemen, maar een van beide heeft toch de favorietenrol. Hoewel het niet heel uitgesproken is, lijkt het erop dat de thuisploeg Charleroi hun bezoek vanuit Luik zal verslaan. De odds van 2.32 tegen 3.06 bevestigen dit.

Oostende – Moeskroen

Oostende, de prachtige kuststad, deed het onlangs niet zo goed tegen Genk (bekijk maar de odds van Genk-Oostende op maandag 28 september). Maar ze beloven het beter te doen tegen Moeskroen, volgens de Svenplay-noteringen. Met odds van 1.91 tegenover 3.97 lijkt dat een zekerheid.

Wedden met bonus op Jupiler Pro League België

Nieuwe klanten bij SvenPlay kunnen trouwens wedden op deze JPL-wedstrijden met een mooie welkomstbonus. De SvenPlay stortingsbonus die wij voor jou hebben kunnen regelen, is alweer een exclusieve bonus. Het betreft een bonus van 100% tot 100 euro. Daarbij zijn de rondspeelvoorwaarden voordeliger dan de gewone bonus die je op hun site kan claimen, ook al ligt het bedrag wat lager. Onze exclusieve bonus echter, kan je enkel claimen door gebruik te maken van de knop alhier. Daarbij dien je ook gebruik te maken van deze exclusieve bonuscode, speciaal voor onze lezers in het leven geroepen. De promo code voor je SvenPlay bonus is “WED100SVP!”, en deze moet je invullen wanneer je je aanmeldt.

 

Svenplay Nieuws