Jupiler Pro League-wedstrijden op zaterdag 7 november 2020

Robert Brondel
3. november 2020

We zien vandaag vier wedstrijden in de Belgische eerste klasse-liga. De wedstrijden voor zaterdag 7 november zijn: Sint-Truiden – Genk, Eupen – Waasland-Beveren, OH Leuven – RE Mouscron en KV Kortrijk – Beerschot.

Vier wedstrijden op 7 november

We zagen eerder deze week al een eerste klasse-wedstrijd tussen KV Mechelen vs SC Charleroi op vrijdag 6 november. Beide ploegen hebben een weekend rust wel verdiend, maar we zien hen terug op 22 november in de JPL.

Op zaterdag 7 november hebben we vier Belgische wedstrijden op de grasvelden te zien in Eerste Klasse. We kijken naar de odds bij de beste bookmakers Nederland om een idee te krijgen hoe deze wedstrijden eraan toe zullen gaan. Voorlopig zien we slechts odds voor twee van deze vier wedstrijden, maar de overige zullen weldra worden toegevoegd. We bespreken hieronder alvast Kortrijk – Beerschot en Eupen – Beveren.

Ontdek ook de Jupiler Pro League-odds van zondag 8 november.

Jupiler Pro League 7 november 2020

KV Kortrijk – FCO Beerschot

Beerschot bezoekt Kortrijk, en deze ploegen trappen de dag af om kwart na vier. FCO Beerschot staat mooi bovenaan in het klassement, namelijk op de tweede plaats ex aequo met de mannen van Standard. Ze hebben tot nu toe al 21 punten gescoord in de JPL. Kortrijk staat er iets minder positief voor. Met 15 punten tot dusver dit seizoen, staan ze slechts op de elfde plaats in het klassement.

En toch is niet alles daarmee gezegd. Want Kortrijk is dat tikkeltje zelfzeker op eigen veld. Wie weet kunnen ze Beerschot verslaan? De odds spreken alvast in hun voordeel. Het belooft een strijd, we zijn benieuwd.

KAS Eupen – Waasland-Beveren

KAS Eupen speelt op eigen veld deze zaterdag, en daarmee hebben ook zij het thuisvoordeel tegenover hun bezoekers. Maar Waasland-Beveren heeft haast een mirakel nodig om dat te overtreffen, want het zal niet makkelijk worden in Eupen.

KAS Eupen staat in het klassement op de 13de plaats. Ze scoorden totnogtoe 11 punten tijdens dit JPL-seizoen. Daarmee zou je denken dat ze niet zo goed bezig zijn, maar tegenover Waasland Beveren houden ze het prima uit. Die tweede ploeg hinkt namelijk helemaal achteraan in het klassement, op de 17de plaats. Het meest denigrerende is echter dat ze tot zover dit seizoen, slechts een magere vier doelpunten wisten te scoren. Beveren heeft geen enkele van de afgelopen vijf wedstrijden gewonnen, en hun zelfvertrouwen heeft daarbij een flinke deuk gekregen. De odds van 6.90 tegenover 1.46 voor Eupen zijn daar het ultieme bewijs van.

Wedden op Jupiler League

Voor de wedstrijden OH Leuven – RE Mouscron en Sint-Truiden – Genk verwachten we dat Svenplay weldra nog odds zal toevoegen.

Als je wil wedden op deze Jupiler Pro League, kan je daarvoor gebruik maken van een bonus voor sportweddenschappen. Met de odds bij Svenplay profiteer je van een Svenplay bonus als nieuwe klant. Het gaat hier om een exclusieve bonus, en die biedt je 100% extra bovenop je eerste storting tot € 100. De bedoeling is dat je deze in geheel 6x kan vrijspelen op odds van 2.00 of hoger.Het komt erop neer dat deze exclusieve bonus een stuk voordeliger is om vrij te spelen dan de standaard € 150 bonus die ze aanbieden op de site.

Maak gebruik van de bonus code WED100SVP!, en profiteer van deze bonus bij Svenplay.

Svenplay Nieuws