JPL op zondag 8 november 2020: Gent – Anderlecht & Antwerp – Luik

Robert Brondel
3. november 2020

Spanning verzekerd in Eerste Klasse op 8 november, met de wedstrijden Antwerp – Standard Luik, Oostende – Club Brugge, Gent – Anderlecht en Cercle Brugge – Zulte Waregem. Ontdek de odds voor deze eerste klasse wedstrijden van zondag.

Vier wedstrijden op zondag

Voorheen boden we je al odds voor de Jupiler Pro League-wedstrijden van zaterdag 7 november. Op zondag 8 november hebben we alweer vier matchen die je kan benutten voor al jouw voetbalweddenschappen. Dit is wat de bookmakers over deze matchen te zeggen hebben. Voor de gelegenheid bekijken we deze nieuwe bookmaker in onze lijst, en gaan we verder in op de bookmaker bonus die je er kan vangen.

Royal Antwerp – Standard Luik

We zien hieronder alvast de noteringen van de JPL voor deze zondag staan. De odds van Antwerp – Luik stonden alvast een week voordien online. Het kan echter zijn dat deze nog lichtjes wijzigen.

De eerste wedstrijd begint al om half twee ’s namiddags, en is meteen een schot in de roos wat spanning betreft. Antwerp en Standard Liege hebben beide al 20 punten gescoord dit seizoen, en staan daarmee bovenaan het klassement. Het wordt dus een beslissende match, en beide teams staan strak. Antwerp behoudt hun thuisvoordeel met 2.35 kans op winnen, maar Standard als bezoekers moeten niet per se onderdoen. Ze staan op odds van 2.90.

odds Jupiler Pro League 8 november
© Fastbet

Gent – Anderlecht

Om 18u15 vangt de wedstrijd Gent – Anderlecht aan, en dit wordt een gewaagde wedstrijd. Anderlecht als bezoekende ploeg bij Gent speelt niet op eigen veld, en de odds geven Gent dan ook het thuisvoordeel met 2.30 ten opzichte van 2.80. Het kan echter tandenknarsen worden, want Anderlecht is niet de ploeg die zich zomaar gewonnen zal geven.

Oostende – Club Brugge

Oostende stelt het met een negende plaats in het klassement voorlopig, en zal moeten opboksen tegen de nummer vier, Club Brugge. Hoewel de match in de kuststad zal doorgaan, lijkt het erop dat de gastheren zullen moeten onderdoen tegen hun bezoekers. Oostende heeft slechts 4.25 kans op winnen, terwijl de odds voor Club Brugge op 1.68 bijna niet te verslaan zijn. Dit wordt onze moneymaker voor voetbalweddenschappen vandaag.

Cercle Brugge – Zulte Waregem

De laatste match van zondag is Cercle Brugge tegen Zulte Waregem. Cercle staat op de negende plaats, en Waregem hinkt achter op de zestiende plaats. Zulte Waregem won de afgelopen vijf matchen geen enkele, terwijl Cercle er drie won. Hoewel de thuisploeg net een nederlaag van 3-0 er heeft op zitten tegen Charleroi, heeft dat niet per se hun winnende gemoederen bedaard. Dit zal een makkie zijn om te winnen van Zulte, zeggen ook de odds bij Fastbet. De odds van 1.95 zijn niet te versmaden, en voldoen bovendien aan de minimum voorwaarden om de bonus bij Fastbet vrij te spelen.

Wedden op Belgische Eerste Klasse met bonus

Nieuwe klanten bij Fastbet kunnen genieten van een extra bonus van 100% tot € 200. Deze dien je in te zetten op minimum odds van 1.80. Enkele van deze wedstrijden komen dus in aanmerking om je wagering rond te krijgen. Lees verder alles over de FastBet bonus, of meld je meteen via de knop hieronder aan.

FastBet Nieuws