Wedden op Jupiler Pro League-wedstrijden op zaterdag 31 oktober 2020

Robert Brondel
27. oktober 2020

Er vindt ook dit weekend weer voetbal plaats in de eerste klasse in België. De Jupiler Pro League biedt drie wedstrijden aan op zaterdag 31 oktober; het gaat om Beerschot – OH Leuven, Club Brugge – KV Mechelen en Charleroi – Cercle Brugge.

Drie wedstrijden op zaterdag

Op maandag 26 oktober was er al een wedstrijd te zien in de Jupiler Pro League, van Genk tegen Gent. Ook gisteren zagen we Genk spelen tegen Eupen. De Genkse ploeg mag rusten dit weekend, maar van Gent verwachten we een extra inspanning vandaag.

Op zaterdag 31 oktober hebben we maar liefst drie Belgische wedstrijden in Eerste Klasse. Om te begrijpen wie daar de meeste kans op overwinning maakt, nemen we een kijkje naar de odds bij de beste bookmakers Nederland.

Ontdek ook de Jupiler Pro League-odds van zondag 1 november.

Jupiler Pro League odds 31 oktober
© Svenplay

Beerschot – OH Leuven

Beerschot en Oud-Heverlee trappen de dag af op kwart na vier ’s namiddags. Beide ploegen staan mooi bovenaan in het klassement: Beerschot op de vierde plaats en Leuven op de zesde plaats. Beide ploegen hebben er tien wedstrijden op zitten dit seizoen, en hebben al 18 punten gescoord. Dit wordt een tandenknarser, als je het ons vraagt.

De odds lijken echter een duidelijke overwinning voor Beerschot te voorspellen. Met een notering van 1.95 lijkt de thuisploeg hier haar bovenhand te kunnen behouden.

Club Brugge – KV Mechelen

‘De kakkers’ van Mechelen zakken af naar Brugge, en het kan zijn dat er een beetje door hun broekje loopt… Ze doen het niet zo fantastisch dit seizoen; van de negen gespeelde wedstrijden won KV Mechelen er slechts twee. Zes eindigden in verlies, waardoor Mechelen zes plaatsen zakte in het klassement en op 15de positie belandt. Brugge staat hoog en droog aan de leiding op tweede plaats in de tabel.

Ook uit de odds bij SvenPlay lezen we af dat de nieuwe KV Mechelen-ploeg een flinke opdoffer lijkt te zullen krijgen in Brugge. Eerst valt nog af te wachten of ze effectief voldoende gezonde spelers op het veld samen krijgen.

Charleroi – Cercle Brugge

Cercle Brugge staat op positie acht in het klassement momenteel, terwijl Charleroi plaats drie behoudt. Charleroi lijkt ook deze wedstrijd te zullen overheersen, mede dankzij het thuisvoordeel dat de ploeg geniet. Dit zijn echter twee topploegen in Eerste Klasse, en ook Cercle zal zich niet laten doen. Dus het kan wel eens vonken geven, daar in Charleroi zaterdag.

Wedden op JPL met bonus

Wedden op deze Eerste Klasse-wedstrijden kan je met een bonus voor sportweddenschappen. Omdat we hier de odds van Svenplay kiezen, betekent dit dat je in aanmerking komt om de Svenplay bonus vrij te spelen. Deze exclusieve bonus biedt je 100% extra bovenop je eerste storting tot € 100. Als je deze in totaal 6x kan vrijspelen op odds van 2.00 of hoger, dan heb je je bonus. Dat is alvast voordeliger dan de normale bonus, die je veel meer moet rondspelen. Deze exclusieve bonus bij Svenplay kan je claimen door gebruik te maken van de bonuscode: WED100SVP!. Vul hem in tijdens het aanmelden en geniet van wedden bij SvenPlay.

Svenplay Nieuws