Wedden op Jupiler Pro League-wedstrijden op zondag 18 oktober 2020

Robert Brondel
13. oktober 2020

Gisteren zagen we al de Jupiler Pro League-wedstrijden van zaterdag 17 oktober. Op zondag 18 oktober hebben we opnieuw vier matchen in de Jupiler Pro League  in België. Ontdek de eerste klasse wedstrijden hier en wed met de beste odds.

Vier wedstrijden op zondag

Net als gisteren tijdens de JPL hebben we ook vandaag vier wedstrijden die ons aan de tribune – of eerder, onze sofa gekluisterd zullen houden. Kijken we naar de quoteringen die we vinden bij de online bookmakers, dan krijgen we meteen een idee van hoe die wedstrijden er zullen uit zien. We kijken vaak live mee en plaatsen wel eens een live weddenschap. Maar we zijn toch vooral nieuwsgierig naar de outright odds.

Laten we een kijkje nemen naar de noteringen van de JPL op zondag. Omdat het hier de Belgische Eerste Klasse betreft, vonden we het een goed idee om bij Wallacebet te checken. Hoewel het niet zozeer een typisch Belgische bookmaker betreft, doen ze wel steevast actief mee met voetbal betting op de landelijke competities.

Jupiler Pro League 18102020 odds
© Wallacebet

Zulte Waregem – Royal Antwerp

Antwerp zakt af naar Zulte Waregem om hen daar een Antwerps poepje te laten ruiken! Dat beloven de odds tenminste, hoewel het een spannende match belooft te worden. We kijken hier tegen een sterke verdediging aan van Zulte, zolang de keeper geen bal te veel door zijn vingers laat glippen. Antwerp houdt echter het voordeel van de sterkste ploeg, dus het belooft een stevig partijtje te worden.

Royal Excel Mouscron – KAS Eupen

Ook in Wallonië wordt er gevoetbald. Tegen Moeskroen spant KAS Eupen het voortouw, hoewel de voorsprong niet reuzegroot te noemen valt. De ploegen zijn best gelijk te noemen, dus eigenlijk valt er geen enkel resultaat uit te sluiten.

KRC Genk – Royal Charleroi

Genk krijgt bezoek vanuit Charleroi dit weekend, en dit wordt de wedstrijd van de dag als je het ons vraagt. Twee ploegen die zo nauw aan elkaar gewaagd zijn, garandeert spanning op het veld. Genk behoudt echter nipt de voorsprong, voornamelijk dankzij hun thuisvoordeel. We durven hier gerust een gokje wagen op de thuisploeg, maar sluiten ook een gelijkspel niet uit. Deze match wordt vooral de moeite waard om live te volgen en wat voordeel uit de live odds te slaan.

Safe bet: Anderlecht – Oud Heverlee Leuven

Het blijft een Oud zeer bij OH Leuven… Vanuit de kelders van de lijsten komen ze nog eens buiten, om een potje te gaan sjotten bij de mannen van RSCA. Voor hen wordt het vergelijkbaar met een rondje om de blok, of een training tegen de jongere ploeg. Anderlecht spant duidelijk het voortouw, en dit is je safe bet van de dag. Met odds van 1.50 krijg je toch een mooie extra return van de helft van je inzet als je voor Anderlecht kiest.

Wed op Belgische Eerste Klasse met Wallacebet

Nieuwe klanten bij Wallacebet kunnen een extra exclusieve bonus vangen van 100% tot € 120. Die komt namelijk aan betere rondspeelvoorwaarden dan de gewone bonus van € 150. Meer daarover lezen en de bonus code ontfutselen om jouw bonus te claimen, doe je op onze pagina Wallacebet bonus. Via deze knop kan je rechtstreeks naar hun site.

Wallacebet Nieuws