Wedden op Kortrijk thuis tegen Eupen

Erik de Kort
20. augustus 2020

Na twee wedstrijden is er nog geen pijl te trekken op hoe de teams ervoor staan. Wat we wel zien is dat beide ploegen hard op zoek zijn naar hun vorm. Wie pakt er drie punten op vrijdag?

Schitterende wedstrijden dit weekend!

Op vrijdag wordt speeldag drie afgetrapt met Kortrijk tegen Eupen in het Guldensporen stadion om zeven uur. Het is een match tussen de nummer 11 van België en de ploeg die op de vijftiende plek staat. Zowel Kortrijk als Eupen zien zichzelf liever hogerop in de klassering staan en dus gaat Kortrijk op zoek naar zes op zes. Eupen dat twee nieuwe spelers heeft, gaat vol voor de overwinning. Met Victor Vazquez en Adriano in de gelederen is Eupen flink versterkt. Het zal prachtig zijn als beide spelers hun stempel op dit seizoen kunnen drukken en Eupen laten stijgen. Het lijkt er niet op dat we ze terugzien in de basis op vrijdag.

Behalve Eupen op bezoek bij Kortrijk kun je je gaan opmaken op een fantastisch voetbalweekend. Er is natuurlijk de Europa League finale op vrijdag, de Champions League finale op zondag en dan ook nog eens topwedstrijden in de Pro League. Wat dacht je van Antwerp tegen Gent of Standard tegen Genk? Club Brugge neemt het thuis op tegen Beerschot en dan is er op maandag nog eens Sint-Truiden tegen Oostende. Stuk voor stuk mooie wedstrijden om op in te zetten bij de bookmakers. De bookmaker die we bij Kortrijk tegen Eupen hebben uitgezocht is Betfirst. Laten we snel eens gaan kijken welke odds je kunt verwachten bij deze bookmaker.

De odds bij Kortrijk – Eupen

Wat kunnen we verwachten van het aangesterkte Eupen? Kunnen ze een vuist maken tegen Kortrijk? Bij Betfirst gaan ze daar niet direct van uit. Kortrijk is flink favoriet met odds van 1.80. Een gelijkspel levert je 3.85 op en de noteringen lopen nog hoger op als je inzet op winst van Eupen. Een eerste overwinning van KAS. Wedden op de Panda’s als winnaar van deze match levert je maar liefst 4.65 op. De bookies lijken dus niet uit te gaan dat Eupen de eerste driepunter van het seizoen gaat pakken. Denk jij het beter te weten dan de bookmakers? Zet dan zeker in op deze match!

goede odds bij speeldag 3 Jupiler Pro League

©Betfirst

De verwachte opstellingen

Een nieuw voetbalseizoen betekent natuurlijk een hoop nieuwe namen.  We hebben wat onderzoek gedaan naar de verwachte opstellingen. Je ziet ze hieronder.

Kortrijk verwachte basisopstelling:
Jakubech; Dewaele, Rougeaux, Derijck, Golubovic, Ocansey; Lepoint, Makarenko, van der Bruggen; Moffi, Mboyo

Kas Eupen verwachte basisopstelling:
De Wolf; Schouterden, Amat, Poulain, Heris; Peeters, Cools, Musona; Nuhu, Jocelyn, Embalo

Een sportweddenschappen bonus zit er helaas niet meer in bij Betfirst. Dit komt natuurlijk door de Belgische wetgeving. Gelukkig is wel nog Prono Foot, het speciale programma van Betfirst waarbij je zomaar de jackpot van 1 miljoen Euro kunt winnen. Op de website van Betfirst kun je alles over deze super jackpot vinden!

BetFIRST Nieuws