Mooie wedmogelijkheden bij Kortrijk – Genk

Erik de Kort
8. januari 2021

Genk staat nog een punt achter Club Brugge en zal de druk ongetwijfeld op willen voeren. Winnen ze op verplaatsing bij Kortrijk?

Kortrijk vecht voor een plek bij de eerste vijf

De resultaten van Kortrijk tot dusverre zijn zeker niet slecht, maar toch wordt er natuurlijk nog gehoopt op een lichte verbetering. Daags na kerst werd er met 1-0 verloren van Gent maar de week ervoor ging Kortrijk eraf bij Genk. Nu is het dus een herhaling van die match maar dan op eigen grond. Het lijkt op en af te gaan bij Kortrijk, waar er de ene week gewonnen wordt, verliezen de mannen van Yves Vanderhaeghe de wedstrijd erna. Het verschil met nummer vijf Antwerp is op dit moment vijf punten. Dichterbij staan Beerschot (2 punten verschil) en Leuven (3 punten meer).

De huidige achtste plek geeft KVK recht op Europa League Play-offs maar ook Gent, Oostende, Standard en Zulte Waregem loeren op die achtste positie. Het zal lastig gaan worden voor Kortrijk tegen de nummer twee van de Pro League. Of de bookmakers KVK een kans geven zie je nadat we Genk hebben besproken.

Genk pakt uit tegen Eupen

Na het matige gelijkspel tegen Waasland-Beveren moest er wel gewonnen worden afgelopen woensdag. Dat Genk 2021 het jaar vlammend wilde beginnen, kon je al vanaf de start merken. Het was Junya Ito die Genk al in de negende minuut op voorsprong schoot. Een hattrick van Paul Onuachu zorgde ervoor dat de gelijke stand die vijf minuten na de openingsgoals al op het scorebord stond, teniet werd gedaan. Het werd 1-4 voor Genk dat daarmee de tweede plek steviger in bezit nam.

Genk staat nu vijf punten voor op nummer drie Charleroi maar belangrijker is nog wel het ene punt verschil met Club. Elke misstap van Brugge kan goed uitpakken voor Genk maar dan moeten ze zelf ook wel winnen. We verwachten dat Genk uit de startblokken zal schieten tegen nummer acht Kortrijk en pakken de odds erbij van Bwin. Onze ervaringen over het inzetten bij deze bookmaker lees je natuurlijk in onze uitgebreide Bwin review.

wedden op kortrijk genk odds

© Bwin

De beste odds bij Kortrijk – Genk

Wedden op voetbal, daar horen natuurlijk mooie odds bij. Deze vind je terug bij Bwin waar we zien dat Genk toch wel favoriet is om in Kortrijk drie punten te pakken. Je krijgt nu 2.15 als je inzet op winst van de uitploeg. Kortrijk is zeker niet kansloos bij de bookies. Dat zie je aan de 3.40 die er wordt gegeven voor winst van KVK. Een gelijkspel staat even hoog als winst van Kortrijk, 3.40 dus.

De vorige wedstrijd tussen deze ploegen werd het 2-0 voor Genk. Als je denkt dat Genk opnieuw met exact deze uitslag wint kun je ook nog inzetten op de correcte score. 0-2 geeft je 13 keer je inzet! Weet jij al hoe je gaat inzetten, wij vinden 0-2 met 13.00 zeker de moeite waard.