De strijd tussen Kortrijk en Standard met de beste odds

Erik de Kort
30. januari 2020

Wint Kortrijk of Standard? Kortrijk met het vertrouwen van het gelijkspel tegen de koploper. Kan Standard het gat met de nummers 2 en 3 verkleinen?

Onrust in Luik

Met een hoop randzaken is voorbereiding voor Luik op het duel met Kortrijk niet soepel verlopen. Een huiszoeking bij Standard voorzitter Venanzi in een zaak die te maken heeft met witwassen, corruptie en valsheid in geschrifte. Zelfs als de voorzitter niet deel uitmaakte van dit soort prijktijken, schrikt het nieuws wel op in Luik. Ook in de zaak met Junior Edmilson riskeert de Standard preses een strafrechtelijke zaak. Hoewel het nieuws natuurlijk niet de selectie betrof, leiden dit soort zaken natuurlijk af van de wedstrijdvoorbereiding.

De vorige wedstrijd van Standard een week geleden liep ook al niet op rolletjes. Na een zeer saaie eerste helft was het plots 0-1 voor Oostende. Het duur tot tien minuten voor tijd voordat Vojvoda Standard op gelijke hoogte bracht. Uiteindelijk werd in de 87e minuut Oostende opzijgezet door een afstandsschot van Laifis. De zege was binnen voor Standard dat daarmee drie belangrijke punten pakte. Na twee overwinningen op rij ruiken de Rouches natuurlijk de derde overwinning op rij en Kortrijk zal daarbij het volgende slachtoffer zijn. Geloven de bookmakers ook in drie overwinningen op rij?

 

Kortrijk met vertrouwen tegen Standard

Yves Vanderhaege was trots na het gelijkspel tegen Brugge. Natuurlijk is de laatste overwinning alweer even geleden maar de match tegen Brugge toonde lef en klasse van Kortrijk. Als het zo verder speelt de aankomende wedstrijden kunnen er nog een hoop belangrijke punten behaald worden. Het was een mooie derby. Waarbij de eindstand op 2-2- bleef staan. Met name invaller Moffi zorgde voor sensatie bij Kortrijk. Met zijn snelheid was hij een gevaar voor de Brugse verdediging. Hij beloonde zijn invalbeurt dan ook direct met een goal. Zijn eerste voor Kortrijk maar er lijkt een hoop potentie te zitten in de jonge Nigeriaan. Gaan we hem terugzien in de match tegen Standard? De fans lijken er een nieuwe publiekslieveling bij te hebben. We gaan eens zien bij Bet777 wat er wordt gegeven voor eindelijk weer een voerwinning van de ploeg van Vanderhaeghe. Als Nederlander kun je helaas niet inzetten bij Bet777 maar ons stortingsbonus overzicht geeft je de keuze uit tal van Nederlandse bookmakers met mooie welkomstbonussen. Neem dus snel een kijkje.

 

de odds bij kortrijk standard

©Bet777

De odds voor deze match

Als je gelooft in een overwinning voor Kortrijk tegen Standard dan kun je hier bij Bet777 goed op inzetten. Kortrijk is weliswaar underdog maar de odds van 3.60 voor de overwinning zijn zeker de moeite waard. Mocht je echter denken dat Standard de derde winst op rij boekt dan pak je hier ook 1.95 voor. Standard is dus favoriet voor de winst maar je krijgt hier toch bijna een verdubbeling van je inzet op terug. Een gelijkspel geeft de hoogste odds. Hier krijg je 3.75 voor. Hoge odds dus voor een mooie en spannende match met een hoop op het spel. Wie gaat er winnen? Pak deze goede odds gelijk mee door je via de knop hieronder te registeren bij Bet777!

Bet777 Nieuws