Ladbrokes boosted odds voor Inter – Barca en Brugge – Real!

Robert Brondel
9. december 2019

Als we op zoek gaan naar geweldige promoties, controleren wij vaak of er  interessante odds zijn bij bookmakers. Odd boosts zijn verbeteringen van zo’n odds, en dat is precies wat we terug vinden bij Ladbrokes deze week: Champions League boosted odds.

Verhoogde quoteringen bij Ladbrokes

Het is december feestseizoen, en dus doen de meeste sportwedden aanbieders graag een beetje extra moeite om nieuwe klanten aan te trekken. Wie graag sportweddenschappen plaatst, en meer specifiek op voetbal, is dit keer bij Ladbrokes aan het juiste adres. Wedden op voetbal is erg populair, zeker bij ons in de lage landen. Dat is logisch, het is zowat de meest populaire sport hier bij ons. Bij Ladbrokes hebben ze dat goed in de gaten, en daarom bieden ze nu verbeterde odds aan op deze twee Champions League wedstrijden.

Morgen op 10 december kan je genieten van deze verbeterde odds op de clash tussen Inter Milaan en Barcelona, hetzij overmorgen 11 december op de wedstrijd Club Brugge – Real Madrid. Let wel dat deze actie zich richt op nieuwe spelers, dus zij die nog geen account hebben bij Ladbrokes. Geldt dit voor jou? Dan doen we graag uit de doeken hoe jij kan profiteren van tot € 50 extra winst bovenop jouw weddenschap Inter – Barca of Brugge – Real. Je kan op je inzet van € 10 een bedrag van € 60 claimen als je weddenschap wint.

Ladbrokes CL promo

Champions League promo: registreer en profiteer

Uiteraard moet je deze winst wel vrijspelen, maar het opzet van deze actie is simpel. Wie nog geen account heeft bij Ladbrokes.be kan deze aanmaken voor de aanvang van de wedstrijden, met behulp van de promotiecode LAD6. Dit is de specifieke bonuscode voor deze actie, deze kan je invullen wanneer je je registreert. Als je deze gebruikt, vervangt deze bonus overigens de standaard Ladbrokes bonus.

Vervolgens plaats je een bedrag van maximum € 10, enkelvoudig en als eerste weddenschap, op een van beide Champions League matchen voordat deze aanvangen: Inter Milan tegen Barcelona op dinsdag, of Club Brugge tegen Real Madrid op woensdag. Op de eerste wedstrijd maakt het niet uit op wie je inzet. In de match met onze landgenoten moet je op Club inzetten om kans te maken op de verbeterde winst.

Ladbrokes CL Bonus Club Brugge

Nadat je weddenschap gewonnen heeft

Wint jouw ploeg waarop je hebt ingezet de match? Dan geniet je van deze verbeterde odds van maar liefst 6.00. De uitkomst van de wedstrijd geldt volgens de reguliere speeltijd van 90 minuten, dus zonder strafschoppen of extra tijd. Opgelet voor de Nederlanders: momenteel is deze Ladbrokes aanbieding enkel beschikbaar voor klanten in Belgie. Wij doen steeds ons best om de leukste en dikste promoties te vinden, ook voor Nederlanders die op zoek zijn naar hun ideale bookmakers Nederland.

Om jouw € 50 maximale winst vervolgens vrij te spelen, dien je deze 5x rond te spelen aan odds van 1.80 of hoger. Heb je dus de volle € 10 ingezet en € 50 ontvangen, dan dien je in totaal € 250 rond te spelen, wil je deze volledig vrij spelen.

Ladbrokes Nieuws