Wij zijn online – Begin vanaf vandaag met profiteren!

Sander Cement
8. november 2018

Na maanden van hard werk mogen wij het heugelijke nieuws mededelen dat onze website officieel online is. In dit artikel laten we je kennis maken met wat je zoal van onze website mag verwachten en geven we je ook meer informatie over het team achter de website zodat je optimaal op de hoogte bent van het reilen en zeilen van onze website.

Let op: Wij promoten enkel Legale bookmakers met een landelijke licentie. Momenteel zijn dit enkel Belgische bookmakers tot de nieuwe wetgeving van toepassing gaat op 1 oktober 2021.

Wat vind je zoal terug op onze website?

Zoals onze naam, sportweddenschappen-bonus.com, reeds prijsgeeft staat onze website geheel in het teken van bonussen voor wedden op sport. Zo bespreken we voor jou alle interessante welkomstbonussen die bookmakers voor Belgische klanten in de aanbieding hebben. Dit kan een stortingsbonus zijn maar ook bijvoorbeeld een bonus in de vorm van Free Bets. Elke bonus wordt uitgebreid onder de loep genomen en gewaardeerd. Naast welkomstbonussen bespreken we ook promoties voor bestaande klanten. Dit kunnen verhoogde quoteringen zijn maar ook andere promoties. In het nieuwsoverzicht vind je alle actuele promoties terug. Eén type bonus lichten we graag speciaal toe, namelijk een bonus zonder storting!

Bonus Sportweddenschappen
© sportweddenschappen-bonus.com

Benut onze exclusieve contacten en wed gratis

Naast de standaard acties van de bookmakers vind je op onze website ook exclusieve promoties. Deze zijn speciaal via onze website beschikbaar en komen voort uit verschillende goede contacten die wij met bookmakers onderhouden. Eén type bonus waar jij exclusief van kunt profiteren is de Gratis Wedden Zonder Storting Bonus. Je kunt je simpelweg bij een bookmaker aanmelden en krijgt erna gratis speeltegoed zonder dat je een storting hoeft te doen. Veel beter kan het niet! Daarmee houdt het overigens nog niet op. Besluit je namelijk wel een storting te doen bij de bewuste bookmakers dan ontvang je ook nog eens een bonus op je storting. Bonus bonus bonus, dat is precies waar wij voor staan!

Wie zijn wij?

Maandenlang werkten wij met verschillende personen aan deze website. Elk van onze medewerkers heeft een wedden danwel sport(journalistiek) gerelateerde achtergrond. Op die manier combineerden we de ervaringen van wedders, mensen die in de wedwereld gewerkt hebben, sportfanaten en journalistiek talent, de ideale mix om jou te voorzien van alle bonusvoordelen. Naar gelang de tijd vordert bespreken we voor jou ook andere wedden gerelateerde thema´s. Genoeg reden dus om regelmatig een kijkje op onze website te nemen en mee te profiteren van alle extra´s en tip omtrent wedden op sport!