AZ in Oostenrijk op jacht naar achtste finales Europa League

Erik de Kort
26. februari 2020

Na een gelijkspel in Alkmaar reist AZ af naar LASK Linz in een rechtstreeks gevecht om zich bij de laatste 16 te scharen. Maakt AZ kans op een overwinning tegen LASK?

De thuisploeg: LASK Linz

Een 1-0 voorsprong van de Oostenrijkers in Alkmaar leek lange tijd genoeg voor een uitzege van LASK. In de 86e minuut was het echter Teun Koopmeiners die AZ en LASK op gelijke hoogte zette en hiermee de eindstand bepaalde. In de eigen competitie staat LASK Bovenaan. Het heeft nu drie punten meer dan Red Bull Salzburg en met nog drie wedstrijden te gaan lijkt het landskampioenschap toch echt in zicht te komen. Het wordt een drukke week voor LASK. De aankomende 10 dagen zijn allesbepalend voor het seizoen van de club uit Linz. Na de thuismatch tegen AZ speelt het drie wedstrijden in een week tijd waaronder het kampioensduel tegen Red Bull. Een plek bij de laatste zestien in Europa is natuurlijk een kroon op het werk van LASK dit seizoen. De ploeg lijkt AZ te kunnen ontvangen zonder enige blessures en zien zichzelf als underdog tegen AZ> Zijn de beste bookmakers Nederland het hiermee eens of geven zij de Oostenrijkers toch de favorietenrol?

Ook voor AZ kom kampioenschap in zicht

De score in Alkmaar vorige week had er al in de beginfase heel anders uit kunnen zien. Koopmeiners z’n vrije trap werd gestopt door Schlager en Idrissi raakte de paal. Het was LASK dat op voorsprong kwam vorige week.  De veerkracht van de Alkmaarders zette AZ in de laatste minuten van de wedstrijd op gelijke hoogte. Het AZ van coach Arne Slot kan zich met een goed resultaat in Oostenrijk dus plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. Toch kan AZ zich niet alleen focussen op de Europa League. Zondag staat de kraker tegen Ajax op het programma. AZ moet dus twee keer op rij een topwedstrijd spelen om het beste uit het seizoen te halen. Hoe gaat de jonge ploeg van Slot hiermee om? We gaan naar de odds en bespreken gelijk een mooie bookmaker bonus die je niet mag missen.

 

odds voor LASK tegen AZ

©Speedybet

De Speedybet odds en bonus voor LASK-Linz – AZ

Het gelijkspel in Alkmaar geeft de bookmakers bij Speedybet reden om LASK als favoriet te bestempelen voor deze wedstrijd. De odds voor een thuiszege van LASK staan op 1.80.  Terwijl AZ serieus nog een kans maakt lijken, geven de bookmakers erg hoge odds voor een Alkmaarse overwinning.  Zo krijg je bij Speedybet nu 4.10 keer je inzet als AZ wint. Een gelijkspel geeft 3.95. Denk jij dat AZ gaat winnen in Oostenrijk? Zet dan zeker in op AZ en pak gelijk de Speedybet bonus mee.

De Speedybet bonus is een mooie 100% bonus op je storting waarbij je geen Speedybet bonus code nodig hebt. Je stort minimaal €10 en krijg dus gelijk een verdubbbeling op je storting! Het maxmum bedrag van deze bonus is €100. Je krijgt van Speedybet zestig dagen tijd om de bonus zestien keer rond te spelen. Lijkt dit jou wel wat? Via de link hieronder pak je gelijk deze bonus van Speedybet.

Speedybet Nieuws