De titelstrijd tussen Lazio Roma en Inter Milan

Erik de Kort
14. februari 2020

De rechtstreekse strijd om de koppositie met Inter Milan op bezoek in de hoofdstad Rome tegen Lazio. Het verschil is nog maar één punt. Wie staat er na dit weekend op nummer één in Italië?

Resultaten van Lazio schommelen

Het zware wedstrijdprogramma van Lazio toen het nog actief was in Europa en in de Coppa Italia leek zijn tol te eisen bij de spelers. In de Europa League werd de derde plaatste in de poule behaald en overwinterde Lazio dus niet. Enkele weken geleden vloog Lazio ook uit de Coppa Italia nadat het met 1-0 verloor van Napoli. Na dit bekerverlies wisselden gelijke spelen en overwinningen elkaar af. De laatste wedstrijd was zondag nog tegen Parma en Lazio won met 1-0door een goal van Felipe Caicedo vlak voor rust. Het is dus ongelooflijk spannend in de Italiaanse competitie en ondanks de schommelende resultaten van Lazio doen ze volop mee in de titelstrijd. Voor we de sportweddenschappen bonus bij deze wedstrijd erbij pakken bespreken we de odds en de vorm van Inter Milan natuurlijk nog.

Is Inter Milan bestand tegen de druk?

Voorlopig handelt Inter Milan redelijk on de druk van een mogelijk kampioenschap. De laatste vijf wedstrijden werd er niet meer verloren. Na drie gelijke spelen werden de laatste twee competitiewedstrijden weer gewonnen. Inter heeft nu net zoveel punten als Juventus maar heeft een beter doelsaldo.  Toch liep Inter averij op in de halve finale van de beker. Napoli was met 1-0 te sterk voor Inter in de eerste wedstrijd van het tweeluik. Werkt deze nederlaag door in de competitiewedstrijd tegen Lazio? We pakken gelijk de odds van de bookmakers Nederland erbij om te zien welk team favoriet is voor de wedstrijd tussen Lazio en Inter Milan.

Lazio tegen Inter Milan odds wedden

©Svenbet

De odds voor deze Italiaanse kraker

Bij Svenbet hebben we hele mooie odds gevonden voor deze wedstrijd. Lazio speelt thuis en krijgt bij Svenbet licht de voorkeur boven koploper Inter Milan wat wellicht toch als een verrassing gezien kan worden. De verschillen in de odds zijn klein want voor een overwinning van Inter Milan krijg je 2.92 keer je inleg. Voor een gelijkspel krijg je de hoogste odds. 3.53 wordt er nu gegeven als beide teams slechts een punt overhouden aan dit duel.  Ook vind je bij Svenbet nog een hele mooie Svenbet bonus code die je recht geeft op een goede welkomst bonus.

Pak ook zeker de Svenbet bonus!

Met de Svenbet bonus code SBOOKX6 krijg je nu 100% bonus op je storting tot een bedrag van €125. Jouw storting tot €125 wordt dus verdubbeld als je deze code gebruikt. De minimum storting is €30. Om je bonus uit te keren dien je zowel je storting als bonusbedrag zes keer rond te spelen op odds hoger dan 2.0. Pak nu deze mooie bonus via de link hieronder!

Svenbet Nieuws