Pak € 75 op Leicester City – Southampton

Frans De Wever
11. januari 2019

Voor de ploegen Leicester City en Southampton staat er veel op het spel deze zaterdag 12 januari. Ze geven elkaar partij in een interessant duel en beide ploegen strijden elk voor een eigen doel.

Leicester City wil nog Europees voetbal halen, terwijl Southampton dringend uit de gevarenzone van degradatie komen. Wedden kan je onder andere doen bij Betsson en dit aan heel goede noteringen. Bovendien krijgen nieuwe spelers uit Nederland een bonus van 100% tot € 75. We vertellen je wat je hiervoor dient te doen en geven je de noteringen voor Leicester City – Southampton.

Schrijf je nu in en pak 75 euro bonus

Deze Sportweddenschappen Bonus is enkel geldig voor nieuwe Nederlandse spelers en zij dienen zich in te schrijven via onderstaande link “Maak een Betsson account aan.” Nadat je je gegevens hebt ingevuld en je account is aangemaakt, kan je overgaan tot een storting. Dit kan je doen via de volgende manieren: overschrijving, iDeal, Visa en MasterCard. De optie via Skrill en Neteller is ook beschikbaar, maar dan ontvang je geen bonus.

 

Zodra je minstens 10 euro hebt gestort, kan je al aanspraak maken op de bonus en om de maximale bonus Betsson te ontvangen, dien je maar 75 euro over te maken. Vrijspelen kan door je bonus dan tien keer in te zetten en dit op weddenschappen waarvan de noteringen hoger liggen dan 1.50. Voordat je je bet plaatst, check dus zeker de minimale notering want anders is deze niet geldig voor je bonus. Met 30 dagen krijg je voldoende tijd om je bonus rond te spelen.

Onze Betsson ervaringen zijn heel positief en dit niet alleen van de jarenlange ervaring van dit beursgenoteerd bedrijf, maar wel omwille van de goede noteringen op de wedstrijden, de snelle service van de klanten support en de cash-out functie die beschikbaar is op veel wedstrijden.

Wedden Leicester - Southampton
© Betsson

Noteringen Leicester City – Southampton odds

De noteringen voor Leicester City zijn beter dan voor Southampton. Leicester krijgt 1.99 voor thuiswinst, wat veel is voor een ploeg uit de top 7 tegen een degradatiekandidaat. Southampton heeft dan wel een goede ploeg, maar ze beschikken nog niet over de winnaarsmentaliteit van vroeger. Daarom heeft Betsson ook maar een notering van 4.20 voor hun. Deze bookmaker weet dat Southampton veel beter kan en daarom houden ze de odd laag, want de motor zal dringend moeten aanslaan als ze in de Premier League willen blijven. Waag jullie kans bij Betsson en schrijf je nu nog in. De Betsson Bonus ligt op je te wachten!

Betsson Nieuws