Ajax tegen NAC: € 25 gratis inzet en mooie odds!

Sander Cement
16. februari 2019

Dit weekend vind je de wedstrijd tussen Ajax en NAC Breda terug in de Eredivisie. Dat is de wedstrijd tussen de tweede in de stand en de laatste. Wil Ajax toch nog meedingen voor het kampioenschap, dan mag de afstand op PSV niet groter worden. Op dit moment zijn het al 6 punten. Met een beetje geluk kan NAC Breda met 3 punten De Graafschap inhalen en de laatste plaats verlaten. Niet alleen deze twee ploegen willen winnen – jij natuurlijk ook! En dat gaat met je sportweddenschappen bij bookmaker LeoVegas. Daar vind je namelijk enkele fantastische odds voor deze wedstrijd terug – en een welkomstbonus met een maximum bedrag van € 50.

LeoVegas: beste odds voor de Eredivisie

Als een van de beste Nederlandse bookmakers biedt LeoVegas bijzonder interessante quoteringen voor de Nederlandse competitie. Ajax is de torenhoge favoriet en levert je 1.04 je inzet op. Voor een gelijkspel ontvang je een quotering van 15.00. Wint NAC tegen de tweede in de stand, dan bedragen de odds al 41.00. Het is dus mogelijk om veel geld te winnen met een inzet op de outsider.

Als we puur naar de vorm van de twee ploegen kijken, zien we dat ze allebei slechte weken achter de rug hebben. Ajax won dan wel 6-0 tegen Venlo, maar slikte zelf 6 doelpunten tegen Feyenoord. 2 keer winst en 3 keer verlies in 5 wedstrijden zijn geen goed parcours. Breda doet nog enigszins slechter met 1 keer winst, 3 keer verlies en 1 gelijkspel. Welke ploeg herpakt zich dit weekend in de Eredivisie?

Sport LeoVegas
© LeoVegas

100% tot € 50 free bet bij LeoVegas

Hoor je voor de eerste keer van deze bookmaker? Blijf dan maar luisteren, want er wachten nog € 50 op je als welkomstbonus bij LeoVegas:

  • Ga via onze link naar de pagina van de bookmaker
  • Plaats een eerste storting van tenminste € 50
  • Wed een eerste keer met tenminste € 50
  • De minimale notering bedraagt hierbij 1.80
  • Ontvang 100% van je inzet als bonus

Je ontvangt de bonus van LeoVegas als free bets. Het is belangrijk om te weten, dat de minimale storting € 10 bedraagt. Daarna heb je 7 dagen de tijd, om je gratis weddenschap te spelen. En ook leuk om te weten – de winst uit je free bet is in cash. Wed dus nu op je favoriete ploeg in de wedstrijd tussen Ajax en NAC Breda. Veel succes met je online weddenschappen op de Eredivisie bij bookmaker LeoVegas!

LeoVegas Nieuws