Duel voor Europa: Atlético tegen Valencia in La Liga!

andre.lauer
23. april 2019

Met Atlético tegen Valencia wacht er een duel van twee ploegen in vorm op ons in La Liga. Beide ploegen pakken 12 op 15 en hebben daarbij ook flink wat doelpunten gescoord. Atlético zit nog altijd in tweede positie, met 4 punten voorsprong op rivaal Real Madrid. Valencia is maar 2 punten achter Getafe – en die 2 punten zijn net het verschil tussen Champions League en Europa League. Twee ploegen in vorm in een duel voor de Europese plaatsen. Dan mogen de fantastische selecties bij bookmaker LeoVegas natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast biedt de bookmaker je ook nog tot € 50 als stortingsbonus. Maar ook de odds van de aanbieder voor het voetbal zijn bijzonder attractief.

Atlético is thuis de favoriet tegen Valencia in La Liga bij LeoVegas online
© LeoVegas

LeoVegas odds Atlético – Valencia La Liga

Thuis is Atlético altijd sterk – en dat zien we ook bij de odds. Wint de ploeg van Diego Simeone, ontvang je 1.90 keer je inzet. Maar algemeen vinden we hoge quoteringen bij de bookmaker voor deze wedstrijd. Bijvoorbeeld een winstquotering van 4.60 voor Valencia. En ook voor een gelijkspel liggen de odds met 3.30 hoog. Ook voor de eerste helft is Atlético de favoriet – de notering voor een voorsprong na 45 minuten ligt bij 2.50. Voor Valencia is deze met 4.90 zelfs hoger dan de winstquotering. Hebben we een gelijkspel na 45 minuten, dan ontvang je een quotering van 2.02.

Pak € 50 LeoVegas bonus als gratis weddenschap

Voor alle nieuwe Nederlandse en Luxemburgse klanten biedt LeoVegas een bonus tot € 50. Hierbij gaat het om een gratis weddenschap met een percentage van 100% van je eerste inzet bij de bookmaker. Indien je nog geen account hebt volg je dus onze link naar de site van de aanbieder. Daar volg je de stappen voor het registreren van je account. Daarna stort je een eerste keer een bedrag van € 10 of meer in je account. Nadat je storting is doorgevoerd, kun je op Atlético tegen Valencia inzetten.

De stappen naar de 100% bonus van LeoVegas

  1. Klik op onze button naar de site van de aanbieder
  2. Registreer je account voor online weddenschappen
  3. Stort een eerste keer naar je LeoVegas account
  4. Zet in op de wedstrijd Atlético tegen Valencia in La Liga
  5. Ontvang 100% van je eerste inzet als freebet

Maximaal kun je zo een gratis weddenschap van € 50 ontvangen. Zet je meer dan € 50 in, dan ontvang je nog steeds het maximum bedrag van € 50. Er zijn geen condities voor het vrijspelen van de LeoVegas bonus. Je moet enkel inzetten tegen een quotering van 1.80 of hoger. Daarna is je gratis weddenschap 7 dagen lang beschikbaar in je account. Zet het bedrag dus in voor je favoriete voetbalwedstrijden! Maak nu je account aan, stort, zet in op Atlético tegen Valencia en pak € 50 LeoVegas bonus!

LeoVegas Nieuws