Profiteer van twee Profit Boosts bij LeoVegas tijdens voetbalzomer

Stefan Zande
10. juni 2024

Een beetje bijgekomen van de Champions League? Mooi zo, want het Europees Kampioenschap staat voor de deur. Niet alleen Nederland maakt kans op een mooie prijs, want ook jij kunt profiteren van een voorzet op maat. Er staan twee profit boosts van 25% op je te wachten bij LeoVegas. Doe je mee?

Tot wel €1000 winnen met profit boosts

De eerste Profit Boost is van toepassing op alle pre-match en live outright weddenschappen voor het EK-voetbal 2024. De tweede bonanza kan worden gebruikt op alle pre-match en live outright weddenschappen voor het Amerikaanse voetbalkampioenschap 2024. Met elke Profit Boost heb je de kans om extra winsten tot maximaal €1.000 te behalen. Dat is meer dan de moeite waard, net als de LeoVegas Welkomstbonus.
EK bonus wedden kun je winstgevend doen bij LeoVegas. Hoe precies? We zetten het voor je op een rij:

• Ga naar je ‘Mijn Aanbiedingen’ pagina om de bonuskaart van deze promotie te claimen.
• Zet €20 in op een live weddenschap met minimale odds van 2.00.
• Ontvang twee Profit Boosts van 25%.

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat je extra casht met deze promoties, kun je letten op de voorwaarden bij sportsbook Nederland. Deze actie loopt bijvoorbeeld tot 16 juni 2024 om 23:59 uur. De eerste profit boost is alleen beschikbaar voor pre-match en live outright bets voor het EK. De maximale inzet is voor een profit boost is 50 euro, houd daar dus rekening mee in de voorbereiding. Je kunt geen gebruik maken van een cash-out bij deze promoties.

Review LeoVegas: storten via iDeal, hoge free bet

De oranje huisstijl van LeoVegas past perfect bij de komende oranjezomer. Deze site is van origine Zweeds, maar ze denken aan de Nederlandse spelers, want het is mogelijk om met iDeal te storten. Vaak een stukje makkelijker dan met een buitenlands systeem of een creditcard. De free bet als welkomstbonus is ook hoog, want als nieuwe speler krijg je nu een gratis weddenschap tot wel € 50.

LeoVegas EK 2024

Het goede nieuws voor Nederlandse spelers is dat LeoVegas van plan is om een Nederlandstalige klantenservice aan te bieden zodra ze actief zijn in Nederland. Daarnaast is de klantenservice 24/7 beschikbaar en eenvoudig te bereiken via live chat. Er is ook een FAQ-pagina beschikbaar en je kunt vragen stellen via een contactformulier.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!