Nederland – Duitsland in de EK-kwalificatiecampagne

andre.lauer
23. maart 2019

Voor Nederland wacht er meteen een sterke tegenstander in de kwalificatie voor het EK 2020. Hierbij gaat het om Duitsland, de wereldkampioen van 2014. Echter zijn er veel veranderingen in de ploeg en zoekt de ‘Mannschaft’ nog naar haar beste vorm. Deze constellatie is bijzonder interessant voor de odds. Zo is er bij een van de meest populaire voetbal gokken sites, LeoVegas, geen duidelijke favoriet. De bookmaker biedt naast interessante odds ook tot € 50 als gratis weddenschap voor nieuwe klanten. Je eerste inzet op Nederland – Duitsland kan je dus heel wat opleveren!

Nederland tegen Duitsland en de quoteringen bij bookmaker LeoVegas

Odds Nederland – Duitsland bij LeoVegas online

Zonder duidelijke favoriet kan elk resultaat van deze wedstrijd je laten winnen. Nederland heeft hier een licht voordeel bij de bookmakers, met een quotering van 2.40 voor winst. Voor Duitsland ligt de winstquotering bij 2.90. Eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, dan wachten er odds van 3.50 op je. Scoren beide ploegen tijdens de wedstrijd, dan ontvang je 1.55 keer je inzet. Gebeurt dit niet, dan bedragen de odds 2.38. Enkele van de beste quoteringen voor de kwalificatie wachten er dus bij LeoVegas. Zet in op Nederland – Duitsland en win op weg naar het EK.

Tot € 50 gratis voor je bij LeoVegas online

Nog nooit weddenschappen geplaatst bij deze bookmaker? Op dit moment zijn er tot € 50 als gratis weddenschappen beschikbaar voor nieuwe klanten. Deze LeoVegas bonus wordt je aangeboden met een percentage van 100% van je inzet. Ga dus via onderstaande link naar de site van de bookmaker. Bovenaan in het menu kun je nu een sportweddenschappen account inschrijven. Volg hiervoor de stappen van de bookmaker. Nadat je account is aangemaakt, kun je een eerste keer storten. Daarna zet je een eerste keer in op de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland. 100% van je eerste inzet worden je aangeboden als bonus van de bookmaker.

Hier de korte versie van de stappen naar de bonus:

  1. Ga via onze button naar de site van de bookmaker
  2. Maak je online weddenschappen account aan
  3. Plaats een eerste storting in je online account
  4. Zet in op de match Nederland tegen Duitsland
  5. De bookmaker biedt je 100% als bonus aan

Je ontvangt dus 100% van je inzet op de wedstrijd als bonus van de bookmaker. Je weddenschap moet worden geplaatst op odds van 1.80 of meer. De gratis weddenschap van LeoVegas moet binnen de 7 dagen worden gebruikt, anders vervalt de free bet. Maak dus nu je account bij de bookmaker aan en stort een eerste keer. Zet in op Nederland tegen Duitsland in de kwalificatiecampagne voor het EK 2020 bij LeoVegas en win!

 

LeoVegas Nieuws