Duel van de sterke outsiders: Ajax – Juventus in de Champions League

andre.lauer
10. april 2019

Ajax tegen Juventus is het duel tussen twee interessante outsiders in de Champions League. De mannen uit Amsterdam spelen misschien hun beste seizoen sinds winst in 1995. Vooral het 4-1 tegen Real Madrid was een echte demonstratie. Die andere ploeg uit Madrid, Atlético, werd dan weer vlot opzij gezet door Juventus. Bij het 3-0 was vooral Cristiano Ronaldo man in vorm. En ook bookmaker LeoVegas is in een fantastische vorm. Bij deze aanbieder wacht er een soort van stortingsbonus op je. In feite ontvang je na je storting 100% van je inzet als bonus tot een maximum bedrag van € 50.

Tot € 50 gratis bij bookmaker LeoVegas

Als nieuwe klant bij deze aanbieder wachten er tot € 50 LeoVegas bonus voor je eerste inzet. Via onze button beneden ga je naar de homepage van de bookmaker. Zodra je een account hebt geopend, is het mogelijk om een eerste storting te plaatsen. Nadat de storting is geplaatst, is het al tijd voor je weddenschappen. Gok op Ajax – Juventus. 100% van je inzet wachten als bonus op je. Het maximum bedrag is hier € 50 – zet dus € 50 in om het maximum bedrag te ontvangen.

De korte versie van de stappen naar je bonus:

  • Ga via onze button naar de site van de aanbieder
  • Schrijf je account voor online weddenschappen in
  • Plaats een eerste storting en wed op Ajax – Juventus
  • 100% van je inzet wachten er als bookmaker bonus

Leovegas bonus

Wat ook het resultaat van je eerste weddenschap is – je ontvangt de wedden bonus. Belangrijk is wel dat je eerste weddenschap tegen een quotering van minstens 1.80 moet worden gespeeld. De bonus van de bookmaker hoef je daarna niet meer vrij te spelen. Wel moet je het totale bedrag binnen de 7 dagen spelen, anders vervalt het. Schrijf dus binnen enkele stappen je online account bij de bookmaker in. Plaats daarna een eerste storting en ontvang 100% van je inzet voor je eerste weddenschap. Wedden op Ajax tegen Juventus is heel aantrekkelijk bij deze bookmaker!

Quoteringen Ajax – Juventus bij LeoVegas online

Een sterk punt bij deze aanbieder zijn de odds. Zowel voor thuisploeg Ajax, als voor gast Juventus. Wint Ajax de wedstrijd, dan ontvang je 3.35 keer je inzet. Voor Juventus als favoriet liggen de odds voor winst bij 2.28. Een gelijkspel levert dan weer een notering van 3.30 op. Bij de kwalificatie voor de halve finales is Juventus zelfs nog meer favoriet. Kwalificeert zich de ploeg, dan ligt de quotering bij 1.21. Ajax wordt hier ook gezien als outsider – met odds van 4.25. Wed dus nu op Ajax – Juventus in de Champions League bij LeoVegas!

 

LeoVegas Nieuws