Liverpool Atletico Madrid met de beste odds.

Erik de Kort
9. maart 2020

Na een 1-0 overwinning op Liverpool reist Atlético nu af naar Liverpool voor de return. Weet Liverpool de achterstand recht te zetten en zich te plaatsen voor de kwartfinales of wordt het Atlético?

Liverpool niet onaantastbaar

Hoewel Liverpool een gigantische voorsprong heeft op de nummer twee in de Premier League, lijkt de sterkte van Liverpool wat te zijn afgezwakt de laatste weken. Er werd zelfs twee keer op rij verloren. Na de schokkende 3-0 nederlaag in de Premier League werd ook de wedstrijd in de FA Cup tegen Chelsea verloren. De eerste wedstrijd tegen Atlético ging ook al verloren en dat betekent dus dat er in de laatste vijf wedstrijden slechts twee wedstrijden gewonnen werden. Een heel verschil met de indrukwekkende reeks die Liverpool eerder dit seizoen neerzette.

Met nog negen competitiewedstrijden voor Liverpool te gaan zijn er nog 27 punten te verspelen. De voorsprong op Manchester City is nu 25 punten maar City heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Het kampioenschap is dus in zicht voor Liverpool maar een prolongatie van de Champions League zou het seizoen natuurlijk nog mooier maken. Om dit voor elkaar te krijgen dient eerst Atletico nog te worden verslagen. We gaan zo kijken bij de bookmakers Nederland wat de kansen van Liverpool zijn en bespreken gelijk een mooie sportweddenschappen bonus.

 

Atletico Madrid in goede vorm

Het is niet het beste seizoen van Atletico Madrid onder Diego Simeone. De svehuidige zesde plaats in la Liga is Atletico onwaardig. De laatste weken draait de ploeg van Simeone echter vrij goed. Er is de laatste vijf wedstrijden niet meer verloren en verdedigen dus die 1-0 voorsprong uit de thuiswedstrijd tegen Liverpool. Atletico heft dus een goede kans door te gaan naar de kwartfinales van de Champions League. Toch hebben de Madrilenen moeite met scoren in Europese wedstrijden. Gemiddeld vinden ze maar 1.3 keer per wedstrijd het doel. Gooit Simeone het hierdoor op de verdediging? Het is in ieder geval gewaarschuwd want Liverpool heeft sinds mei 2018 niet meer thuis verloren. We gaan kijken naar de odds.

wedden op liverpool tegen athletico

©Svenbet

Wat verwachten de bookmakers van Liverpool – Atlético?

Voor we naar de Svenbet bonus gaan kijken, duiken we in de odds. Wie van deze twee ploegen gaat volgens de bookmakers door naar de kwartfinales? Als we kijken naar het wedstrijdresultaat dan zien we dat Liverpool het thuisvoordeel krijgt. Je krijgt namelijk 1.58 voor een overwinning van de Reds. Een overwinning van Atlético wordt beloond met 6.70 keer je inleg en een gelijkspel staat momenteel op 3.69. Als je liever inzet op wie de kwartfinale behaalt kun je dat ook bij Svenbet doen. Je krijg voor Liverpool 2 keer je inzet terug. Atletico dat de eerste match dus heeft gewonnen staat op 1.81. Denk jij dat Atlético de voorsprong met succes weet te verdedigen? Zet hier dan zeker op in en vergeet ook niet de Svenbet bonus te gebruiken.

 

De Svenbet bonus voor nieuwe spelers

Inzetten op de schitterende wedsstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid wordt nog leuker met de Svenbet bonus waarbij je jouw storting verdubbeld met een 100% bonus tot €125. Elk bedrag dat je stort tot een bedrag van €125 wordt dus verdubbeld waardoor je twee keer zoveel speelplezier hebt. Vergeet zeker de bonuscode SBOOKX6 te gebruiken om van deze bonus gebruik te maken. Je speelt je bonus vrij door deze zes keer rond te spelen op odds van 2 of hoger. Via de link hieronder kom je direct bij Svenbet uit!

Svenbet Nieuws