De North-West derby tussen Liverpool en Manchester United

Erik de Kort
14. januari 2020

Is er een team dat Liverpool nog pijn kan doen in de Premier League? Manchester United komt op bezoek op Anfield en die hebben iets recht te zetten na de 4-0 nederlaag op Anfield vorig seizoen.

Liverpool breekt record na record

Na 30 jaar zonder titel in de Premier League lijkt het of niemand bij de club van Jurgen Klopp het woord kampioenschap al durft uit te spreken. Met een straatlengte voorsprong lijkt het kampioenschap al binnen handbereik. Het enige waar iedereen bij de club nog aan denkt is de volgende wedstrijd. Afgelopen maandag won Liverpool met 1-0 van de Spurs. De nummer twee Manchester City staat nog steeds op 14 punten achterstand. De eerste 21 wedstrijden leverden maar liefst 61 punten op en dat is meer dan het oude record van Manchester City in 2017-2018.

Bovendien is deze winnende reeks de meest succesvolle van de vijf grootste Europese competities. In totaal is Liverpool nu 38 wedstrijden ongeslagen, net zoveel als een heel seizoen. Elke wedstrijd die Liverpool wint, komen ze dichter bij de magische 100 puntengrens. Het record van Manchester City in seizoen 2017/18. Neemt Liverpool de horde die Manchester United heet dit weekend zonder problemen? We gaan zo kijken bij de bookmakers Nederland wat zij geven voor een winst van de club uit Liverpool.

 

Manchester United vast op vijfde plaats.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Liverpool liep uit op een gelijkspel aan het begin van het seizoen. United laat wel vaker punten liggen dit seizoen. Van de laatste vijf wedstrijden werden er alleen al twee verloren.  Zo werd de derby tegen City met 3-1 verloren en ook tegen Arsenal op nieuwjaarsdag tegen werd er verloren. De achterstand op Chelsea dat vierde staat is 5 punten. Als Manchester United naar beneden kijkt zien ze wel dat Sheffield op slechts twee punten afstand staat en dus van onderen ook de nodige druk krijgt. Pogba is sinds 27 december geblesseerd en Solskjaer kan behalve de Fransman ook niet over Scott McTominay beschikken. De rest van de ploeg is voorlopig wedstrijdfit dus lijkt het erop dat Ole Gunnar Solskjaer op vrijwel volle oorlogssterkte naar Anfield afreist. Maakt United een kans tegen het buitenaardse Liverpool?

 

Betrebels odds Liverpool United

©Betrebels

De odds en bonus bij deze geweldige derby

Bij Betrebels hebben we hele mooie odds en een mooie betting bonus voor je gevonden. Wat zijn de kansen dat Liverpool voor het eerst dit seizoen verliest? Is uitgerekend Manchester United de ploeg die Liverpool kan bedwingen? Bij Betrebels zien we dat deze bookmaker niet direct uitgaat van een verlies van Liverpool. Voor een overwinning van Manchester United staan nu odds van 7.00. Redelijk hoge odds zien we ook terug voor een gelijkspel. Hier krijg je 4.70 voor. Dat betekent dus dat Liverpool de grote favoriet is.  De odds voor een overwinning van Liverpool staan bij Betrebels op 1.45.

Dan is er ook nog die hele goede Betrebels bonus van 50%.  Als je je bij Betrebels registreert en €10 of meer stort krijg je 50% bonus op je stortingsbedrag tot een hoogte van €100. Om de bonus te ontvangen dien je een mailtje te sturen naar bonus@betrebels.com. Je ontvangt dan een bonus code die ervoor zorgt dat je de bonus ontvangt. Via de link ga je direct naar Betrebels om deze bonus mee te pakken.

BetRebels Nieuws