Liverpool vs Villarreal, thuisploeg grote favoriet voor finaleplaats

Jeroen van Veen
26. april 2022

# Ad Het zal voor weinig mensen een verrassing zijn dat Liverpool dit jaar in de halve finale van de Champions League staat, maar de halve finaleplaats van Villarreal is ronduit spectaculair. Kunnen ze opnieuw stunten tegen een topploeg? Liverpool vs Villarreal in de Champions League, 27 april 2022 om 21:00. Haal nu je Bet365 welkomstbonus op om op deze wedstrijd in te zetten.

Cupfighter Unai Emery

Na 2018 en 2019 kan het de derde finale in vijf jaar worden voor Liverpool, maar het is nog niet gezegd dat ze zomaar even langs Villarreal gaan, want de Spanjaarden zijn dit jaar onder coach Unai Emery echte cupfighters. De Spaanse coach staat bekend om zijn kwaliteiten in de internationale toernooien. Met Sevilla won hij al drie keer de Europa League en vorig jaar lukte hem dat met Villarreal opnieuw.

Nu komt hij ook voor het eerst in de buurt van eenzelfde prestatie in het allerhoogste Europese club toernooi, de Champions League. Daar komen was al een hele prestatie op zich. Villarreal behaalde de knock-outfase door in de laatste wedstrijd Atalanta Bergamo in een onderlinge wedstrijd in Italië te verslaan en besliste daarna in Italië het tweeluik met Juventus in de achtste finale van het miljardenbal. Toen Bayern München uit de koker kwam rollen voor de kwartfinale, leek dat toch een stapje te hoog gegrepen, maar niets bleek minder waar. Na een minimale thuiszege van Villarreal leken de Duitsers het tweeluik na de gelijkmaker naar zich toe te trekken, maar Villarreal scoorde uit het niets opnieuw en staat daarom voor het eerst sinds 2006 in de halve finale van de Champions League.

Voor deze wedstrijd heeft Emery de beschikking over een voornamelijk fitte selectie, maar toch hij lijkt één van zijn belangrijkste pionnen te moeten missen. Gerardo Moreno raakte vorige week tegen Getafe geblesseerd en lijkt niet op tijd terug voor deze wedstrijd. Liverpool werkt na de zwaarbevochten 2-0 overwinning op stadsgenoot Everton zonder problemen naar deze wedstrijd toe. Alleen Roberto Firmino is nog een twijfelgeval, maar de Braziliaan lijkt wat gezakt te zijn in de pikorde.

Gokken op Liverpool – Villarreal bij Bet365

Liverpool - Villareal odds
© Bet365 – screenshot 26/04/2022: odds onderhevig aan verandering

Ondanks de status van cupfighter dat dit Villarreal heeft, is Liverpool bij de bookmakers toch de duidelijke favoriet voor het winnen van deze wedstrijd en het halen van de finale. Voor een overwinning van de thuisploeg krijg je namelijk een quotering van 1.34, terwijl een overwinning van de bezoekers 10.00 op kan leveren. Zelfs een dubbele kans Villarreal/gelijkspel is met 3.25 nog flink hoog. Haal daarom nu je bookmaker bonus op en wedt op deze Champions League wedstrijd tussen David en Goliath.

Er zijn bij Bet365 nog een aantal leuke bet boosts beschikbaar met verhoogde quoteringen. Een doelpunt van Luis Diaz levert je bijvoorbeeld een verhoogde quotering van 3.00 op. De Colombiaan, die in januari overkwam van Porto, heeft zich in korte tijd op spectaculaire wijze in het elftal gespeeld. Of hij, of Diogo Jota deze wedstrijd aan de aftrap mag verschijnen is nog niet duidelijk, maar dat hij speelminuten gaat krijgen is duidelijk. Kijk verder op onze website om je gratis weddenschap te claimen.

 

Over de auteur

Jeroen schrijft al lange tijd voor Sportweddenschappen-Bonus. Hij zit vol met kennis over voetbal en alle Nederlandse bookmakers. Ook is hij altijd op de hoogte van de bonussen die worden aangeboden. Jeroen is groot Feyenoord fan en schrijft vooral nieuws over Nederlands en Europese voetbalwedstrijden in combinatie met bookmakers acties.

Bet365 Nieuws