Man. Utd. – Barcelona: € 200 bonus en Lucky Boost

Peter Vissers
9. april 2019

Woensdagavond wordt het een spektakel met een klassieke wedstrijd tussen Manchester United en Barcelona. United is verre van in goede vorm en het zal dan ook wel alles uit de kast moeten halen om op Old Trafford met een overwinning de eerste match van hun achtste finale in de Champions League te kunnen starten. De Catalanen doen het veel beter, en zitten in een uitstekende positie om de Engelse tegenstander een grote slag te kunnen toedienen. Maak gebruik van onze wedden bonus, en slaag zelf ook raak!

Bookie Bonus van 100% tot € 200 bij BetFirst en Lucky Boost

Creëer nu een account en krijg toegang tot een fantastische 100% BetFIRST Bonus tot € 200. Storten kan je makkelijk via diverse opties, zoals bijvoorbeeld iDeal, Visa en MasterCard, en Bancontact. Om je bonus in echt geld om te kunnen zetten, moet je deze zowel als je storting enkel 2 maal rondspelen op een minimale quotering van 1.4. Hiervoor krijg je ook dertig dagen de tijd om aan deze voorwaarden te voldoen, wat best wel genoeg tijd is. De minimum storting is € 10.

Bonus Betfirst
© BetFIRST

Lucky Boost & Combo Boost

Indien je al een account hebt, kan je ook gebruik maken van de genereuze bookmaker bonus met Lucky Boost odds op de Champions League match tussen United and Barca. Als Messi scoort en Manchester niet verliest, krijgt je hoge quoteringen van 6.0. Verder willen je graag nog even wijzen op de Combo Boost die je incrementeel tot 50% extra winst kan opleveren beginnend van 4 selecties, eindigend bij 15 selectie combo weddenschappen.

Manchester – Barcelona: Odds en voorbeschouwing

Oud speler Solskjær heeft een serieuze karwei morgenavond in bezoeker Barcelona FC, de meeste analisten zijn dan ook niet extreem optimistisch over de winstkansen van Manchester. De ploeg van Ernesto Valverde zal zich wellicht heel wat beter voelen in de aanvang naar de match, hopend om de lijn van hun sterke resultaten ook woensdag avond weer door te kunnen trekken. De uitploeg krijgt dan ook al een hele mooie 2.05 odds tegenover de 3.7 van de thuisploeg.

Met een plaats in de half finale van de Champions League op het spel, zal United de Catalaanse ploeg hoogst waarschijnlijk heel wat respect moeten geven. De wedstrijd kan op elk moment beslist worden door een individuele klasse flits van zowel Messi als Suarez. Volop spanning dus, en waarom het niet nog een heel stuk interessanter maken door een voetbalweddenschap te plaatsen?

BetFIRST Nieuws