Wint Manchester City ook van Brighton in de Premier League vanavond?

Erik de Kort
13. januari 2021

Een paar dagen na het FA Cup weekend is het weer tijd voor de Premier League. We zien Manchester City het opnemen tegen Brighton & Hove dat zeventiende staat. We bespreken hier de odds.

Manchester City op zoek naar zevende overwinning in alle competities

Na dat Manchester City dit Weekend geen enkel probleem had in de FA Cup tegen Birmingham is het nu tijd voor wat opnieuw een makkelijke wedstrijd lijkt. Tegen Birmingham stond het bij rust al 3-0 voor de ploeg van Guardiola waarna de wedstrijd alleen nog maar hoefde uit te worden gespeeld.  De stand bij rust bleef gelijk de einduitslag en daarmee kon City zich alvast voorbereiden op deze match en de aankomende wedstrijd tegen Crystal Palace op zondag.

In de Premier League staat City nu zesde op evenveel punten als Spurs en Southampton. Wel heeft City een wedstrijd minder gespeeld dan Tottenham dat vijfde staat en zelfs twee minder dan Southampton. Daar luggen dus kansen. Everton staat vierde met 32 punten en ook twee wedstrijden meer dan City, hetzelfde geldt voor Leicester. We kunnen dus wel verwachten dat we City binnenkort hoger in de Premier League zien staan. Maar dan moeten ze eerst nog maar eens winnen van Brighton & Hove. We pakken zo de odds erbij van Betfirst. Wist je trouwens dat we al onze ervaringen bij deze bookmakers hebben verzameld in onze Betfirst review?

 

Brighton & Hove moet vechten wat ze waard zijn

De zeventiende plek van Brighton is dan wel net boven de gevarenzone, ze hebben wel twee wedstrijden meer gespeeld dan Fulham dat achttiende staat en drie punten minder heeft. Brighton & Hove heeft in de Premier League nog nooit van de Citizens gewonnen en hebben ook nu al acht wedstrijden niet meer gewonnen. Brighton won in de FA Cup ook maar daar moest wel een penaltyserie aan te pas komen tegen Newport County uit de tweede klasse. Weet Brighton het tij te keren en kunnen ze voor een stunt zorgen door City van het winnen te houden? We gaan zo kijken bij een van de bookmakers met de beste odds. Zeker nu welkomstbonussen niet meer zijn toegestaan zijn goede noteringen enorm belangrijk bij het wedden op voetbal.

 

Manchester City uitgesroken favoriet tegen Brighton

©BetFIRST

Welke bookmaker heeft de beste odds bij deze match?

Na een vergelijking zijn we zijn uitgekomen bij Betfirst. Bij deze bookmaker zien we dat Manchester City geacht wordt deze wedstrijd zonder enig probleem te winnen. De odds van de thuisploeg staan op 1.18, dat is bijna een zekerheid dus. Voor inzetten op een overwinning van Brighton & Hove staan de odds op 18.00, dat geeft weinig hoop voor de ploeg van Graham Potter. Een gelijkspel geeft ook nog bijna negen keer je inzet (8.75). Als je gelooft in een misstap van Manchester City dan is dit zeker je kans om flink te winnen het inzetten op deze match. Hoe je ook kiest te wedden, wij wensen je een mooie wedstrijd en veel wedplezier toe!

 

BetFIRST Nieuws