Boxing Day wedden op Manchester City tegen Newcastle United

Erik de Kort
24. december 2020

Een paar dagen na een spectaculaire League Cup ronde kunnen we ons alweer op maken voor een mooie Boxing Day. Op het programma staan een paar prachtige wedstrijden waaronder ook City-Newcastle.

Manchester City overtuigt eindelijk weer eens

Het vinden van de goal is dit seizoen niet de sterkste kant van Manchester City geweest, maar Pep Guardiola hoopt dat zijn ploeg weer weet hoe scoren voelt nadat City dinsdagavond vier goals maakte tegen Arsenal. Niet alleen in de aanval draaide het weer eens goed, De Citizens werden geholpen door een knappe prestatie van goalie Runar Alex Runarsson tussen de palen. De goals van Gabriel Jesus , Riyad Mahrez , Phil Foden en Aymeric Laporte overtuigden echter het meest. Voor het eerst in lange tijd leek het weer ergens op bij City en werd er eens overtuigend gewonnen. In de Premier League zien we City terug op de achtste plek, acht punten achter Liverpool.

Het gat met nummer vijf Chelsea is met een wedstrijd minder gespeeld slechts twee punten. Kansen genoeg nog voor Pep Guardiola en zijn mannen dus. Een overwinning op Newcastle is noodzakeleijk en zal normaliter geen probleem moeten zijn voor City. We kijken of de bookmakers verwachten dat City gaat winnen. We schijnen eerst ons licht op Newcastle en pakken daarna de Svenplay bonus erbij

 

Newcastle sterk in uitwedstrijden

Het is absoluut geen goed seizoen voor Steve Bruce en Newcastle United, maar een ding valt direct op: ze doen het vrij goed op vreemde grond. Van de laatste vier uitwedstrijden ging er slechts een verloren. Dat, samen met de wisselende vorm van City zal ze toch hoop geven voor het treffen op Boxing Day. Een overwinning op City betekent dat ze (tijdelijk) de elfde plek overpakken van Wolverhampton die nog tegen Tottenham spelen dit weekend. Een nederlaag kan betekenen dat Newcastle twee plekken inlevert. Laten we eens zien wat de bookmakers geven voor de kansen van The Magpies.

 

Manchester - Newcastle United wedden

©Svenplay

De odds en bonus van Svenplay

Van de bookmakers hebben we Svenplay uitgekozen om ons van de odds te voorzien. Omdat wedden op voetbal met een bonus nog beter wordt, hebben we er gelijk een mooie bonus biij gepakt. Eerst de odds maar eens: Manchester City is favoriet en we hadden eerlijk gezegd niet anders verwacht. Je krijgt 1.125 voor een overwinning van City en dat betekent dat volgens Svenplay Newcastle geen schijn van kans maakt. Als jij dit nu net anders ziet, is dit jouw kans om flink te winnen. Newcastle staat namelijk op 21.00. Een gelijkspel geeft je 8.50 en dat is toch ook lekker winnen. Met de bonus van Svenplay pak je namelijk tot € 100 extra bij je eerste storting. Meer over deze bonus of je gelijk aanmelden? Het kan via de link hieronder.

 

Svenplay Nieuws