De beste odds bij wedden op Manchester City tegen Tottenham Hotspur

Erik de Kort
11. februari 2021

Zaterdag neemt Pep Guardiola het weer eens op tegen Jose Mourinho. Manchester City lijkt alles en iedereen in de Premier League achter zich te laten en het verschil met Spurs is 14 punten. Wie gaat winnen?

Manchester City is uit op revanche

De laatste twee confrontaties tussen Spurs en Chelsea werden gewonnen door Tottenham. Dit keer kan het echter een ander verhaal worden want City is in vorm terwijl Spurs net een reeks verliezen achter zich heeft gelaten. Manchester City staat met een wedstrijd minder gespeeld vijf punten voor op nummer twee Manchester United. De voorsprong op Liverpool dat vierde staat is al tien punten. Tottenham staat op veertien punten dan dat gat tussen Pep en Jose kan nu vergroot worden naar veertien punten. De ploeg van Pep Guardiola is duidelijk in de betere vorm en lijken zich op te gaan maken voor een kampioenschap.

Alleen Kevin De Bruyne en Philippe Sandler ontbreken bij de selectie en dus kan Guardiola zijn vrijwel beste elf namen op stellen. Hoewel KDB dit seizoen al op tien assists heeft gegeven zal Raheem Sterling het zonder hem moeten doen. Sterling zelf staat op vijf assists maar wel zeven goals en dat zijn er net zoveel als Ilkay Gundogan. Aan aanvallend gevaar geen gevaar dus bij City dat in onze ogen de favoriet gaat zijn bij de online bookmakers.

 

Kan Tottenham Europees voetbal vergeten?

Een nederlaag tegen City zal niet alleen de eer van Mourinho en zijn mannen krenken, ook kan het wel eens hele nare gevolgen hebben. De achtste plek van Tottenham geeft namelijk recht op helemaal niets. Alleen de vijfde plek geeft nog de Europa League maar daar staat Chelsea nu op met 39 punten. Dat zijn er drie meer dan Tottenham maar Spurs heeft wel nog het voordeel dat ze een wedstrijd minder hebben gespeeld Er liggen dus nog kansen voor Tottenham maar dan is er dus wel een zege nodig om de broodnodige punten te pakken. Tottenham won van West Brom afgelopen zondag maar leed daarvoor nederlagen tegen Liverpool, Brighton en Chelsea. Een nederlaag kan de Europese droom van Spurs wel eens uit elkaar laten spatten.

de beste odds voor wedden op city-spurs

©Betway

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Omdat we het liefst wedden op voetbal met de hoogste odds zijn we voor je op zoek gegaan waar de noteringen nu het hoogste liggen bij deze match. We zijn uitgekomen bij Betway waar we natuurlijk ook een Betway review over hebben geschreven. De odds liggen in het voordeel van Manchester City, je krijgt namelijk 1.33 voor winst van de Citizens. Voor winst van Tottenham Hotspur, wat de derde winst op rij tegen deze tegenstander zou betekenen krijg je 8.50. Een gelijkspel staat hier op 5.50. Zeker als je denkt dat Manchester City punten laat liggen ben je bij Betway aan het juiste adres. Je kunt je direct aanmelden via de link hieronder.