Een heerlijke Premier League wedstrijd tussen manchester United en Aston Villa

Erik de Kort
1. december 2019

Het Manchester United van Ole Gunnar Solskjaer neemt het zondag op tegen Aston Villa. Het is een drukke periode voor United want donderdag verloor het nog tegen Astana. Is Manchester United de klap te boven?

Manchester United erg wisselvallig dit seizoen

Met een negende plaats in de Premier League staat Manchester United er bepaald niet goed voor. De wedstrijden tegen de grote ploegen zoals Liverpool, Arsenal en Spurs werden verloren en er werd dus ook in de Europa League verloren. De wedstrijd in Kazachstan werd met 2-1 verloren en dit was de eerste nederlaag dit seizoen in de Europa League. Het loopt dus verre van lekker bij de Mancunians hoewel United wel zeker is van de volgende ronde in de Europa League.

Aston Villa met een zege op gelijke hoogte

Villa staat op dit moment op de 15e plaats in Engeland maar het gat met Manchester United is slechts drie punten. Als Villa kan stunten tegen Manchester United komt het op gelijke hoogte en is de weg naar boven ingezet. De laatste competitiewedstrijd van Aston Villa werd gewonnen. Na drie nederlagen op rij was Villa met 2-0 te sterk voor Newcastle United. Kan Villa opnieuw drie punten pakken tegen een team dat hoger staat op de ranglijst? We gaan kijken wat de kansen zijn en nemen de odds erbij van 24Bettle die overigens een hele goede 24Bettle bonus voor je hebben.

 

de welkomstbonus van 24Bettle

© 24Bettle

Wat zijn de odds voor deze Premier League wedstrijd?

De thuisploeg Manchester United is de favoriet bij de Ideal bookmakers. We zien namelijk dat een voerwinning van Man United 1.521 oplevert. De odds voor winst van Aston villa staan momenteel op 6.40 bij de betrouwbare bookmakers van 24Bettle. Een gelijkspel tussen beide teams staat hier op 4.50. Gezien de recente vorm van Manchester United is het nog maar de vraag of Manchester United er met de overwinning vandoor gaat. De bookmakers bij 24Bettle gaan uit van een overwinning maar het kan zomaar eens anders uitpakken. Wij hebben ook nog iets moois voor je om uit te pakken. De welkomstbonus van 24Bettle is namelijk zeker het vermelden waard.

 

Mis de welkomstbonus van 24Bettle niet!

Inzetten deze wedstrijd bij 24Bettle wordt nu erg goed beloond. Buiten de goede odds staat er dus ook een hele mooie welkomstbonus voor je klaar. Je krijgt hier namelijk 100% welkomstbonus bij je eerste storting. Om je bonus vrij te spelen geldt een rondspeelvoorwaarde van 8 keer op odds hoger dan 1.80. Mocht je geen geduld hebben om de bonus in acht keer rond te spelen, dan kun je hem altijd afkopen. Stel dat je vier keer rondgespeeld hebt, dan kun je de 50% van je bonus ontvangen. Hoe dit precies in zijn werk gaat zie je via de knop hieronder.

24Bettle Nieuws