Marku vs Charlton wedden. Odds & voorspelling

Erik de Kort
19. februari 2021

Na een maand uitstel vindt zaterdag alsnog het gevecht tussen Marku en Charlton plaats. Deze partij is het voorgevecht voor Joshua Kelly vs David Avanesyan maar is minstens zo spectaculair.

Marku wilt revanche na controversiële draw

De laatste wedstrijd van de Albanees Florian Marku eindigde niet zoals verwacht. Een controversieel gelijkspeel zette zijn eerste draw neer na zeven opeenvolgende overwinningen. aMarku vloerde Jamie Stewart in de tweede ronde en was bij tijd en wijle oppermachtig in zijn gevecht tegen Jamie Stewart. Toch kozen de scheidrechters voor een gelijkspel bij het Matchroom debuut van Marku.

Zijn debuut bij de laatstgenoemde is er een die hij het liefst snel zal willen vergeten. Een mooie overwinning tegen Charlton zou hem daarbij kunnen helpen. Ook Charlton tekende bij Matchroom tekende bij Eddie Hearn en Matchroom nadat hij indrukwekkend won van Joe Laws. Meerde promotors komen aankloppen bij Charlton maar die lijkt dus eerst gekozen te hebben bij Hearn en Matchroom.

Charlton, die de nickname Pint Size Powerhouse draagt is een lastige tegenstander voor Marku maar Marku verwacht een vrij gemakkelijke overwinning. Bouwend op een reeks overwinningen en dat gelijkspel, is hij klaar voor de strijd met Charlton. Wat de online bookmakers verwachten van dit gevecht zie je nadat we wat dieper in de statistieken en sterke punten van Charlton zijn gedoken.

 

Rylan Charlton ook zeker geen lichtgewicht

Rylan Charlton is al bezig om Marku uit z’n tent te lokken. Beide vechters zijn vol van zichzelf want ook Charlton ziet zichzelf gemakkelijk winnen van Marku. Charlton verwacht niet dat dit gevecht beslist gaat worden door de scheidsrechters. Hij bouwt op zijn overwinning on Laws zonder enige voorbereiding. Beide vechters verwachten dat ze gaan winnen. Charlton staat op 6-0-1 met drie KO’s. Marku heeft een overwinning en twee KO’s meer met 7-05-1. Wordt het de man uit Albanië of Charlton uit Norwich die gaat winnen op zaterdag? Buiten de bookmaker bonussen hebben we ook eens goede odds gevonden bij Bet777. Je vindt ze hieronder.

Bet777 odds bij Marku vs Taylor

©Bet777

 

De bookmaker odds bij dit gevecht

Wedden op het mooie gevecht tussen Marku en Charlton doe je wat ons betreft het beste bij Bet77 waar ook een Bet777 review over geschreven is. De bookies verwachten een spannend een gevecht tussen beide fighters. Het verschil is niet eens zo groot maar we zien wel da Marku favoriet is met 1.55 voor een overwinning. Wedden op Rylan Charlton geeft je 2.35. We gaan er vanuit dat van een van de twee vechters de mond gesnoerd gaat worden. Denk jij dat dit Marku of Charlton gaat worden? Meld je nog snel aan pak deze goed odds direct mee via de link hieronder.

 

Bet777 Nieuws