Mcgregor – Cerrone: Wedden op de UFC 246 top affiche

Peter Vissers
16. januari 2020

Conor Mcgregor vecht tegen Donald Cerrone in zijn eerste UFC kamp sinds lang geleden. Het is al sinds de pijnlijke nederlaag tegen Khabib in 2018 geleden dat Conor nog eens in de octagon een stap zette. We kijken waar en tegen welke odds je kan wedden op dit event!

Wedden op Conor Mcgregor – Donald Cerrone odds

De koning van de marketing in de UFC zorgt altijd voor een heel pak spektakel in de aanloop naar een vechtkamp. Dit keer was hij verrassend stil, misschien hielp de 6 maand schorsing na de Khabib partij hem om het een beetje rustiger aan te houden.

Op papier is Mcgregor zeker de betere van tegenstander Donald Cerrone. De Bookmakers lijken dan ook volledig in een makkelijke overwinning van de Ier te geloven. Waar liggen de kansen van Cerrone dan? Als de tank van deze Ierse vechter weer eens leeg loopt, zoals in vorige partijen, dan zullen de quoteringen snel in het voordeel van zijn tegenstander veranderen.

Alles kan snel gebeuren, één rake klap en je ligt te kreunen op de grond. In deze categorie is Mcgregor ook historisch altijd het slechtste geweest, hij blijft liever op twee benen staan met zijn indrukwekkende trappen. Aangezien de Amerikaanse  ‘Cowboy’ Cerrone voornamelijk een kickbokser is, speelt dit zeker in het voordeel van Conor.

Mcgregor is zoals je kan zien favoriet tegen Donald Cerrone
© BetFIRST

Er wordt dus zoals je kan zien, geen lang gevecht verwacht tussen deze twee explosieve schoppers. Eén rake klap kan de match beslissen! Via BetFIRST krijg je trouwens ook geweldig goede odds op deze MMA gebeurtenis!

Gokken op Conor – Donald quoteringen met bonus

Wil je ook nog eens een speciale bonus pakken voor deze geweldige MMA event? Via ons Bookmakers Bonus overzicht kies je de beste deals op de markt uit die je helpen om nog meer geld te kunnen inzetten. Je kan kiezen wat je wil, van laag bedrag en uitstekende eenvoudige rondspeelvoorwaarden, tot een hoog bedrag met minder gunstige voorwaarden. Je vindt het allemaal!

Bij sportweddenschappen bonus vind je ook vaak uitzonderlijk speciale promoties voor diverse events. Wij updaten dan ook vaak al eens onze website met nieuwere promo’s & acties. Speel je graag met extra winsten? Gebruik je graag verhoogde quoteringen? Wij pogen om zoveel mogelijk actuele aanbiedingen beschikbaar te stellen voor onze lezers, vaak met exclusieve samenwerkingsakkoorden tussen ons & de bookmakers. Er is dus voor ieders wat wils!

Wanneer kan ik deze match bekijken?

UFC night 246 speelt zich af op zondag 19 januari om 4u s’nachts. Helaas is dit een beetje een onnozel uur om nog wakker te blijven, maar geloof ons, het is de moeite waard! De T-mobile Arena in Nevada zal het podium zijn voor het toneelspel van deze twee fantastische MMA vechters. Mis het niet en zet in via de link hieronder!

BetFIRST Nieuws