Nog meer Esports deze week!

Peter Vissers
1. april 2020

Nu er geen voetbal is zoeken we naar andere sporten. Hierdoor komen we natuurlijk meteen bij deze grote sport die je makkelijk van thuis kan spelen. E-sports.

Ga eens wedden op CS GO

In de ESL Pro League kan je nog volop door wedden dankzij Counter-Strike. Dit teamspel wordt gespeeld tussen twee teams die strijden om elk één doel. Het team van terroristen moet een bom planten en laten ontploffen op twee mogelijke doelwitten, en de counter-terroristen moeten dit proberen te vermijden. Online bookmakers beschouwen Mousesports als één van de beste teams aller tijden in dit spel. Ook Unibet is akkoord met deze analyse en biedt heel sterke odds aan op een overwinning van mousesports.

Wat voor CS GO weddenschappen zijn er?

Zoals bij traditionele sporten kan je makkelijk wedden op esports met je standaard 1/2 voor wie er wint. Dankzij de speciale aard van CS GO kan je ook nog op tal van andere dingen gokken. Je kan bijvoorbeeld inzetten op wie de eerste map gaat winnen. Bij Counter-strike heb je tal van opties voor maps waar teams allen andere strategieën voor hebben. Een slechter team kan het dus soms beter doen op bepaalde maps wegens meer ervaring en oefening.

Een ander belangrijke zaak om op in te zetten is het aantal kills. Wanneer we het hebben over een shooter, dan draait het dus hier volledig om. Hoewel het team met het meeste aantal kills niet altijd gegarandeerd wordt voor een overwinning, is dit meestal wel zo het geval. Elke ronde opnieuw wordt het dan ook een bloedbad van jewelste. Geen diplomatische onderhandelingen tussen deze twee teams, gewoon knallen en later vragen stellen.

Unibet CS Go weddenschappen opties
© Unibet

 

Welke andere sporten zijn er nog op Unibet?

Als je naar het sportoverzicht gaat op Unibet dan zie je dat we in povere tijden leven. De hoeveelheid sporten waarop gewed kan worden is nooit lager geweest, maar dit verandert hopelijk binnen enkele maanden terug naar het niveau van weleer. Wat valt er dan nog te wedden?

Pinpong ofte tafeltennis is nog altijd bezig als één van de enigste sporten die er nog overschieten. De Russische tafeltennis league is nog volop bezig. Buiten CS GO heb je bij esports ook nog andere sporten die niet afgelast zijn zoals bijvoorbeeld League of Legends & Dota 2. Een mooie troostprijs voor het afgelasting van het EK voetbal is misschien wel het FIFA kampioenschap (spel).

De laatste mogelijkheid die zich nu nog aanbiedt is ook weer in Rusland te vinden. Ijshockey is nog volop aan de gang, hoewel dit mogelijk ook in gevaar komt als de toestand in Rusland verslechterd. Conclusie? Weddenschappen op E-sports zijn zowat de enige optie momenteel.

Wil je spelen met een sportweddenschappen bonus? Kies één van onze beste bonussen uit onze top aanbiedingen!

Unibet Nieuws