Favorieten bij de Meetjeslandcross in Eeklo

Erik de Kort
12. februari 2021

De Meetjeslandcross staat gegarandeerd aan spektakel. Wie gaat er dit weekend winnen? De Cyclocross Eeklo heet nu Meetjeslandcross, wie gaat de eerste editie winnen?

De zevende ronde van de Ethias Cross

Om de cross een wat regionale uitstraling te geven heet de Cyclocross Eeklo vanaf dit jaar de Meetjeslandcross. In Eeklo wordt al vanaf 1996 gereden en er hebben dan ook flink wat topcoureurs op het podium gestaan. Wat dacht je van Bart Wellens, Sven Nys, Mario De Clercq en natuurlijk Wout van Aert. Met een zandbak, schuine kanten, flinke heuvels en de bekende balkjes wordt het een pittig parcours op zaterdag. Al het spektakel van de Meetjeslandcross wordt live uitgezonden op VTM en dat maakt het wedden natuurlijk nog interessanter. Misschien ben je bij het wedden op voetbal de odds al weken van te voren klaar staan. Bij Cyclocross is dat wat minder vaak het geval. Zelfs op dit moment zijn er nog geen odds bekend. Ze komen er nog zeker. Houd de bookmakers dan ook zeker in de gaten als je wilt gaan wedden op dit spannende veldrijden-evenement.

Wie zijn er favoriet op zaterdag?

De voorlaatste Ethias Cross van het seizoen. Het seizoen is voorbij gevlogen maar dat bekent natuurlijk dat er flink wat renners zijn die nog eens een podiumplaats willen winnen. Het lijkt een strijd te gaan worden tussen Toon Aerts en onder Eli Iserbyt. Wout van Aert en Matthieu van der Poel doen niet mee en dat geeft mogelijkheden voor de rest. Ook Laurens Sweeck en Quinten Hermans worden genoemd als kanshebbers. Michael Vanthourenhout gaf al aan dat hij een outsider verwacht te zijn in Eeklo.

De omstandigheden zaterdag zin goed. Met vijf graden is het fris en met een lichte nachtvorst zal het parcours nog wat hard zijn. Er wordt geen regen of sneeuw verwacht en dus zal er niet veel extra ballast op de benen van de renners komen. Wij gaan voor winst van Sweeck dit keer. Helaas hebben we hier dus nog geen odds voor. Laten we wel alvast bespreken welke bookmaker je waarschijnlijk die odds op zaterdag nog gaat geven.

Logo Bet777

©Bet777

Wedden op de Meetjeslandcross bij Bet777

Met de beste odds wedden op de Meetjeslandcross is natuurlijk mooi meegenomen. Er zijn ook andere zaken die een bookmaker interessant maken om bij te wedden. Bet777 is zo’n bookmaker die dat begrepen heet. Behalve goede odds is er voldoende aanbod. En ja, ook voor veldrijden. Er zijn een hoop stortingsmogelijkheden en snelle uitbetalingsmogelijkheden. Je lees van alles over deze bookmaker in onze Bet777 review. We verwachten een mooie rit in Eeklo en zijn enorm benieuwd naar de odds.

Bet777 Nieuws