Mike Tyson vs Evander Holyfield: Een mogelijke rematch?

Peter Vissers
26. mei 2020

‘Iron’ Mike Tyson is opnieuw beginnen te trainen op zijn 53ste. Jawel, dat hoor je goed! En als je zijn trainingsmontage even bekeek dan weet je dat zelfs op deze oudere leeftijd hij nog een echt monster is. Oud concurrent Evander Holyfield ‘the real deal’, is ook opnieuw begonnen! Komt er een Tyson – Holyfield rematch aan?

Wedden op Tyson – Holyfield odds rematch

In deze tijden springen we meteen mee op de bandwagon van elk groot sport evenement. En als je kijkt naar de geschiedenis tussen deze twee boksiconen dan weet je dat het meteen dik raak zal zijn bij een rematch. De bookmakers wrijven al hun handjes in elkaar voor de mogelijke media aandacht die een potentiële rematch teweeg kan brengen.

Vorige keer eindigde de match nadat Mike Tyson een stukje van het oor van Holyfield afbeet, en na de heavy weight titel te verliezen dan ook nog eens een langdurige, logische schorsing kreeg. Iron Mike is tegenwoordig een heel pak rustiger, en dit komt ook omdat hij zich tegenwoordig meer bezighoudt met het opvoeden van zijn duiven. Hij stopte met trainen omdat zijn ego zijn persoonlijkheid te negatief beïnvloedde.

Mike Tyson Statistieken

  • 1m78
  • 109kg (voorlopig)
  • 50-6 (44 KOs)
  • 53 jaar oud

Holyfield Statistieken

  • 1m89
  • 57-44 (29 KOs)
  • 102kg (voorlopig)
  • 57 jaar oud

Wil je op één van deze twee toppers wedden? Pak dan een bookmaker bonus om je winsten nog hoger te maken!

De Mike Tyson – Evander Holyfield odds dat er een rematch zit aan te komen gaan dus hoger en hoger. Wanneer deze er aan komt dan verwachten we dat Svenbet meteen quoteringen aanbiedt.

Wie is de favoriet Tyson – Holyfield?

Het hangt een beetje af van hoe serieus Tyson wil gaan trainen, maar met een redelijke achterstand van jarenlang niet getraind te hebben wordt het redelijk moeilijk. Ook de lengte zit niet in het voordeel van Mike, Evander Holyfield torent we liefst 10 cm boven Mike.

De 4 jaar oudere leeftijd kan wel eens veel uitmaken. Als je 50 bent dan weegt elk extra jaartje redelijk zwaar. Wij gaan persoonlijk voor een overwinning van Tyson, dus beschouwen Holyfield als een underdog. Veel kan wel nog veranderen, het zal alleszins nog enkele maanden duren voor er zelfs een datum vastligt.

Wat denk jij? Kan Iron Mike zijn legendarische ijzeren vuisten nog eens boven halen? Beide boksers staan precies redelijk hard open voor een derde partij, hopelijk dit keer zonder stukje oor bijten. Holyfield bokste zelf nog tot 2014, dus deze 6 jaar is eigenlijk nog niet zo lang pauze. Misschien speelt dit ook in zijn voordeel?

Wanneer er officieel nieuws is over wanneer deze vechtpartij plaatsvindt, dan updaten we meteen dit artikel opnieuw.

 

Svenbet Nieuws