Moeskroen – Anderlecht: Laten ze in Brussel weer een steek liggen?

Peter Vissers
31. juli 2019

De meest succesvolle Belgische club uit de hele voetbal geschiedenis kon op de eerste speeldag al meteen 3 punten laten liggen. Nieuwkomer Vlap kon de ploeg van Kompany al meteen op voorsprong brengen, maar verloor toch nog op eigen veld van Oostende. Lees alles over Moeskroen – Anderlecht en pak de Super odds van Circus!

Het nieuwe Anderlecht van Vincent Kompany

Anderlecht staat traditiegetrouw al jarenlang bij de top van het Belgische voetbal, tot vorig seizoen! Met een triestige 6de plaats valt er zelfs geen Europees voetbal in Brussel te beschouwen dit jaar. Tijd voor paniek dus, en voornamelijk tijd voor veranderingen. Eigenaar Marc Coucke vroeg of Vincent Kompany interesse had in een Anderlecht project als speler trainer, en Vince de Prince had meer dan genoeg interesse om het eind van zijn carriere af te sluiten in Anderlecht.

De grootste nieuwkomer buiten de bovenstaande zal sowieso Nasri zijn. Deze voormalige vaste waarde van Manchester City was een beetje op een zijspoor geraakt na zijn doping schandaal. Hij was niet meer welkom bij West Ham waar hij een vrije transfer was zonder een vast contract. De eerste speeldag van deze nog prille ploeg was dus zeker een tegenvaller, wat kunnen ze doen tegen Moeskroen? Wat denken de voetbal gokken sites?

Moeskroen – Anderlecht odds Jupiler Pro League

We gaan even naar bookmaker Circus om de odds Moeskroen – Anderlecht te bekijken. Circus staat bekend om zijn plethora aan promoties op Belgische en Europese wedstrijden. En dat is voor de Moeskroen – Anderlecht quoteringen juist hetzelfde weer! Maar allereerst kijken we even naar de Circus bonus waar je tot €250 aan free bets kan ontvangen bij je eerste storting. Zoals je kan zien in onze Bookmaker bonus lijst, is dit één van de betere bonussen op de markt.

Odds Moeskroen - Anderlecht in de Jupiler Pro League
© Circus

Het voordeel gaat redelijk richting Anderlecht, hoewel het geen makkelijke wedstrijd zal worden. Moeskroen is altijd al een lastige ploeg geweest op verplaatsing, en dat zal nu net hetzelfde zijn. Zal de twijfel er in Brussel inzitten na de verloren match op Oostende van vorige week? Of zorgt de ervaring van Vincent Kompany voor genoeg rust? Jij weet het antwoord natuurlijk als de voetbalexpert die je bent. Als je wil wedden op Moeskroen – Anderlecht quoteringen dan kan dat ook via de geweldige Circus Super odds promo!

Gokken op Moeskroen – Anderlecht met super odds

Bij Circus krijg je elke week weer de beste quoteringen via hun Super odds promotie. Deze week kan je gokken op Moeskroen – Anderlecht odds van 5.0 als er minstens één doelpunt valt. Gezien het aanvallende talent van Anderlecht, lijkt dit bijna een zekerheid! De winsten van deze promoties worden meteen uitbetaald in cash geld. Let wel op dat als je deze promo wil ontvangen je ook niet meer de welkomstbonus kan pakken. We kijken even naar de algemene termen.

  • Maximale stake van €5 met dus een €50 maximum winst
  • Super odds kan je niet tijdens de match uitcashen met de cash out optie
  • Enkel Belgen kunnen van deze promotie genieten
  • Je kan ook enkel 1 keer deze promo gebruiken per speler

Interesse in deze promo? Wat nog mooier is aan Circus is dat je bij registratie al meteen € 5 gratis wedden geld krijgt. Nadat je een telefoon nummer registreert krijg je dan nog maals € 5 gratis en voor niks! Aanmelden bij Circus is uiterest simpel en kan via onze link hier onderaan.

 

Circus Nieuws