Counter-strike Go met zeer hoge odds!

Erik de Kort
7. april 2020

Tegenwoordig zijn we veel bezig met esports weddenschappen. De aandacht voor de ESL Pro League vermindert niet. Met de Counter-strike ESL Pro League zet je in op de verschillende wedstrijden in dit Counter-strike toernooi vol spanning en sensatie!

Wat is Counter-Strike en waar wed je op?

Counter-Strike is al jarenlang een enorm populair spel in de gaming wereld. Counter-strike: Global Offensive (Counter-Strike GO) zoals dit spel volledig heet, wordt gespeeld door twee teams. Een team kruipt in de rol van terroristen, terwijl het andere team deze juist moet bestrijden.  Het doel is vrij duidelijk: je dient de spelers van het vijandige team uit te schakelen en je krijgt punten voor elke uitgeschakelde tegenstander. Wedden doe je op het winnende team, ofwel het team dat als eerste de tegenstanders uitschakelt.

De ESL Pro League is een professionele competitie die volledig draait om Counter-Strike. Professionele esports teams strijden hier om de eerste plaats in vele toernooien waar letterlijk miljoenen euro’s aan prijzen te winnen vallen. Ook jij kunt er flink op winnen, maar dan moet je natuurlijk wel de winnende teams correct voorspellen. Dat kan je doen met de Mr. Play bonus, zodat je ook gelijk een mooie sportweddenschappen bonus meepakt! Elke dag vind je hier verschillende battles tussen de gerenommeerde profteams waar je op kunt inzetten.

Counter-strike Go wedden

© Mr. Play CSGO ESL Pro League odds

Het programma van deze week

Als Counter-Strike liefhebber kan je dezer dagen je geluk niet op. Er worden dagelijks fantastische battles uitgevochten in verschillende competities. Met de ESL Pro League wat je kunt zien als de eredivisie van Counter-strike, speelt de crème de la crème van de gaming wereld tegen elkaar. Op woensdag 8 april 2020 staat het spannende gevecht tussen Mousesports en Fnatic op het programma. Dit is een battle tussen twee vrijwel gelijke teams. Er kan natuurlijk maar één team winnen, en de odds liggen zeer dicht bij elkaar. Mousesports staat op het moment van schrijven op 1.90 voor een overwinning, terwijl Fnatic op 1.86 staat. Ook neemt favoriet Astralis het later die dag op tegen OG, dat in deze strijd underdog is. Houdt de online bookmakers goed in de gaten om de beste odds voor dit mooie toernooi te vinden.

Wed nu op Counter-strike Go met een mooie bonus!

Inzetten op esports en met name Counter-strike, doe je nu met Mr. Play. Niet alleen is er een goed aanbod te vinden aan verschillende esports evenementen. De aangeboden bonus is trouwens zeker aan te raden. Je krijgt bij je registratie en eerste stortingen namelijk een free bet tot € 10. Als je deze gratis bet inzet op een weddenschap met odds van 2.0 of hoger en binnen 14 dagen, kan je direct over je winst beschikken. Er is dus geen rondspeelvoorwaarde verbonden aan deze gratis bet; daarom dat je deze bonus zeker niet mag laten liggen.

Mr Play Nieuws