Wie wint de halve finale Coppa Italia? Napoli of Inter Milan?

Erik de Kort
5. maart 2020

 

De returnmatch van de halve finale van de Coppa Italia tussen Napoli en Inter Milan wordt donderdagavond gespeeld. Napoli verdedigt een 1-0 voorsprong. Wie gaat er naar de finale?

Napoli is nog actief in Champions League en beker

Hoewel de Napolitanen niet meer in de race zijn voor het kampioenschap, is de ploeg toch nog in de race voor twee grote prijzen. In zowel de Coppa Italia en de Champions League presteerde Napoli zeer behoorlijk en maakt het nog kans om hogerop te gaan. Tegen Barcelona werd thuis een 1-1 gelijkspel behaald. Op 18 maart is de return en kan Napoli zich plaatsen voor de kwartfinales. In de Coppa Italia werd er dus met 1-0 gewonnen van Inter Milan. Het was Fabian Ruiz die de beslissende en enige goal maakte tegen Inter. Toch kan Napoli niet achteroverleunen. Inter was eerder dit seizoen al te sterk voor Napoli en zal dus ongetwijfeld voor de winst gaan tegen Napoli. We hebben een goede sportbonus voor je gevonden die het inzetten op deze wedstrijd nog beter maakt. We zullen deze zo gelijk met de odds voor je bespreken

 

Inter Milan derde in de Serie A

Met twee wedstrijden minder gespeeld dan de concurrentie staat Inter Milan nu derde in de Seria A. Ook Inter is net als Napoli nog in Europa actief. Door een dubbele overwinning tegen het Bulgaarse Ludogorets staat Inter in de 8e finales van de Europa League. Het speelt tegen Getafe op 12 maart.  Met nog 13 wedstrijden te spelen in de Serie A, is er tevens nog hoop op het landskampioenschap. Het verschil met koploper Lazio is opgelopen tot 8 punten maar Inter heeft dus wel 2 wedstrijden minder gespeeld. Ook Juventus staat met een wedstrijd meer gespeeld boven Inter Milan. Het verschil bedraagt zes punten. Officieel maakt Inter dus nog kans op drie grote prijzen. De Coppa Italia lijkt het meeste binnen handbereik. Denken de bookmakers daar ook zo over? We gaan kijken wat de odds bij de voetbal goksites zijn.

 

outrights coppa italia wedden Svenbet

©Svenbet

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Van alle bookmakers hebben we Svenbet uitgekozen voor deze Coppa Italia wedstrijd. Niet alleen de odds zijn hier vrij hoog. Ook de Svenbet bonus is erg mooi meegenomen. We zien dat er geen grote favoriet is voor deze partij. Er zit bijna geen verschil tussen beide odds. Voor een overwinning van het thuisspelende Napoli krijg je nu 2.60 terwijl je voor Inter 2.65 krijgt. Een gelijkspel lever 3.45 op bij Svenbet. Denk jij dat Napoli met succes de voorsprong kan verdedigen. Zet heir dan zeker eens op in en vergeet ook de mooie bonus niet. Je krijgt bij Svenbet namelijk 100% over je gestorte bedrag tot een bedrag van maximaal €125. Let wel op dat je de code SBOOKX6 gebruikt en dat je deze bonus zes keer rond dient te spelen op odds hoger dan 2.0. De link naar Svenbet staat hieronder.

 

Svenbet Nieuws