50x je inzet als Nederland scoort tegen Argentinië vanavond!

Bas Hosselman
9. december 2022

Nederland staat in de kwartfinale van het WK 2022 en neemt het op tegen Argentinië. Denk jij dat Oranje een doelpunt maakt tegen Argentinië? Dan kun je nu bij Jack’s 50 keer je inzet pakken.

Win € 50,00 bij een doelpunt van Nederland tegen Argentinië

Veel bonussen bij het wedden op Nederland – Argentinië zijn gericht op een overwinning van Nederland waarbij je verhoogde odds kunt pakken. Dat zijn natuurlijke interessante bets, maar wedden op een doelpunt van Oranje op enige moment in de wedstrijd is wellicht een stuk makkelijker te voorspellen. Daarnaast krijg je net zoals bij deze andere bonussen 50x je inzet als Nederland wint.

50x je inzet als Nederland scoort bij jack's

© Jack’s – screenshot van 09-12-2022

WK wedden kan je vanavond dus zomaar eens € 50,00 opleveren. Als nieuwe speler bij Jack’s kun je maximaal € 1,00 inzetten op Nederland scoort meer dan 0,5 doelpunt en als deze voorspelling uitkomt krijg je dus direct na de wedstrijd € 50,00 in je account gestort. Hoe je precies deze bonus krijgt, leggen we hieronder haarfijn voor je uit! Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden bij deze bookmaker en zelf op zoek gaan naar de bonus. Daarvoor hoef je alleen maar op de link hieronder te klikken en de stappen te volgen.

Hoe pak je deze Jack’s bonus?

Deze Jack’s bonus is exclusief voor nieuwe spelers van Jack’s. Om deze bonus te verzilveren dien je echter wel 24 jaar of ouder te zijn. Om je aan te melden, kun je de links in dit artikel gebruiken. Hierna kun je gelijk de bonus claimen en dien je minimaal € 10 te storten in je Jack’s account. 

Heb je deze stappen doorlopen? Dan kun je jouw storting gebruiken om € 1,00 in te zetten op de weddenschap met de verhoogde quotering:  “Totaal aantal doelpunten door Nederland, meer dan 0.5”. Lukt het Nederland om te scoren tegen het altijd lastige Argentinië? Dan staat er met deze bonus direct na de wedstrijd € 50,00 voor je klaar.

Meerdere WK bonussen bij Jack’s

Heb je al eens vaker bij Jack’s gespeeld of denk je er toch aan om een andere bonus te pakken? Dan kun je je hart ophalen, want er zijn meerdere geweldige bonussen om te wedden op Nederland op het WK. Ook als Oranje (in het slechtste geval) wordt uitgeschakeld, blijft Jack’s mooie bonussen aanbieden. Zo vind je hier meerdere gratis weddenschappen en tot €⁄ 50,00 bij WK combinatie weddenschappen!

 

 

Over de auteur

De echte voetbalkenner bij Sportweddenschappen-bonus is Bas Hosselman. Hij is groot fan van Nederlands voetbal, zowel van PSV als van Oranje. Bas Schrijft onder andere voetbal nieuws, voorbeschouwingen en nieuws over elke bookmaker bonus.

Jacks Casino & Sport Nieuws