Wedden op wereldkampioenschap Marokko odds en quoteringen

Sydnes Meekes
12. december 2022

Marokko is ongetwijfeld een van de grootste sprookjes van het WK 2022. In eerste instantie zou je er niet over na hebben gedacht maar nu komt het wel erg dichtbij. Kan Marokko wereldkampioen worden en wat zijn de odds voor een Marokkaanse WK overwinning?

Marokko WK kansen

Het sprookje van Marokko op het WK

Marokko begon het WK in Qatar in groep F, een poule die uiteindelijk voor veel spektakel zou zorgen maar in eerste instantie heel moeilijk leek voor het Marokkaanse elftal. Ze namen het op tegen Kroatië, België een Canada. tot de verbazing van vele wist Marokko 0-0 te spelen tegen Kroatië en verraste ze daarna ook nog is elke voetbal fan door met 2-0 van België te winnen. Ook tegen Canada werd vervolgens gewonnen en Marokko sloot de poulefase zelfs af als groepswinnaar.

Marokko WK poule

Na de poulefase ging Marokko ‘gewoon’ door en versloegen ze de ene na de andere grootmacht. In de achtste finale stuurde Marokko Spanje naar huis en in de kwartfinale deden ze dat kunstje nogmaals over door met 1-0 van Portugal te winnen. Als we terug kijken naar de resultaten van Marokko en tegen wat voor tegenstanders ze dit neer hebben gezet, kunnen we alleen maar stellen dat we Marokko heel serieus moeten nemen als titelkandidaat. In de halve finale treffen de Marokkanen een sterk Frankrijk dat ze zullen willen verslaan voor een plek in de WK Finale.

Wedden op Marokko bij Betcity

Hoe groot is de kans dat Marokko wereldkampioen word?

De kans dat Marokko het WK wint was van te voren heel klein. Marokko is nu ook het eerste Afrikaanse land dat het ooit tot een halve finale heeft weten te schoppen. Met de huidige vorm van het team en de resultaten tot zo ver lijkt niks ze te kunnen stoppen. Als laatste horde naar de finale zullen ze het echter wel eerste moeten opnemen tegen het sterke Frankrijk van Mbappé.

Om een goed beeld te krijgen van de Marokko WK winst kansen hebben wij even een rondje langs de Nederlandse bet sites gedaan. Hier zien we dat Betcity een een Marokko odd van 10.50 geeft om het WK te winnen, de Bet365 Marokko odd is dan weer 10.00. Ook Circus geeft Marokko een kans van 10.00 tegenover een Marokko Unibet odd van 10.50. Hiermee heeft Marokko een aanzienlijke kans al is het nog wel altijd een stuk lager dan de twee grootste concurrenten. Voor een WK winst van Frankrijk bieden bookmakers zoals Betcity bijvoorbeeld maar quoteringen van 2.07.

Inzetten op het WK bij Betcity

Wedden op WK odds Marokko

Als je wilt gaan wedden op Marokko op het WK dan heb je een aantal opties, zo kun je inzetten op Marokko wereldkampioen odds, op een plek in de finale, of op een prestatie van een individuele speler, ook is er natuurlijk de optie om in te zetten op individuele wedstrijden zoals de halve finale Marokko – Frankrijk. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de beste weddenschappen en wedden odds voor Marokko op het WK bij BetCity en Bet365. Let op: de odds hieronder zijn een momentopname van 12 december 2022 en kunnen elk moment veranderen. Bezoek de bookmaker voor de actuele Marokko quoteringen.

Weddenschappen betcity bet365
BetCity bonus bet365 bonus
Marokko wereldkampioen 10.50 10.00
Marokko bereikt finale 6.50 4.33
Marokko verslaat Frankrijk 8.00 8.00
Bounou wint golden glove 3.20 3.20
Amrabat wint gouden bal 21.00 21.00

Marokko – Frankrijk odd boosts

Ook voor de wedstrijd van Marokko tegen Frankrijk zijn er weer verschillende odds boosts beschikbaar. Bekijk hieronder onze favoriete acties:

Over de auteur

Sydnes Meekes is een groot voetballiefhebber. Hij volgt alle grote Europese competities en schrijft hier dan ook graag over, in combinatie met wedtips en sportweddenschappen. Mocht een Nederlandse bookmaker met een mooie actie komen,dan is Sydnes altijd als eerste op de hoogte.