Wedden op kwalificatie Euro 2020 Noord Ierland – Nederland

Erik de Kort
11. november 2019

De laatste kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020 staan op het programma. Nederland neemt het in Belfast op tegen Noord- Ierland. 

Nederland heeft genoeg aan gelijkspel om zich te plaatsen

Als de wedstrijd tussen de nummers 1 en 3 in een gelijkspel eindigt weet Nederland al dat het gekwalificeerd is. De vorige wedstrijd werd door NEderland met 3-1 gewonnen maar daar waren twee late goals in blessuretijd voor nodig. Het zal dus niet gemakkelijk worden voor Oranje hier zo maar drie punten te pakken. Voor Noord- Ierland is dit een hele belangrijke wedstrijd. Zij staan momenteel derde en weten dat als zij geen punten weten te halen de kans op de tweede plaats verkeken is. Ook hangt het nog af van het resultaat van Duitsland dat tweede staat. Er staat dus een hoop op het spel in Belfast. Nederland zal ongetwijfeld willen winnen en zo de koppositie versterken.Voor Noord-Ierland is het alles of niets. We gaan zo bekijken wat de beste bookmakers van deze wedstrijd verwachten. Eerst gaan we wat dieper op beide landen in.

De resultaten van beide landen uitgelicht

Noord-Ierland verloor de laatste wedstrijd tegen Nederland dus eigenlijk in de slotminuten van de wedstrijd. Tot de 90e minuut stond er 1-1 op het scorebord. Met twee treffers in blessuretijd werd Noord-Ierland dus opzij gezet door Oranje. De wedstrijd ervoor speelde Noord-Ierland tegen Duitsland in eigen huis. In Belfast werd met 2-0 verloren. Alle wedstrijden hiervoor werden door de Noord-Ieren gewonnen. Noord-Ierland won dus van de zwakkere opponenten in deze poule. Tegen Nederland en Duitsland moest het echter het onderspit delven. Nederland won alle wedstrijden behalve de thuismatch tegen Duitsland. Hier was het Duitsland dat in de laatste minuut toesloeg. Door een late goal van Nico Schulz won Duitsland de wedstrijd. Kan Oranje de laatste horde voor kwalificatie van Euro 2020 behalen? We bespreken de Interwetten bonus odds.

 

odds noord ierland nederland euro 2020

© Interwetten

De odds voor Noord-Ierland- Nederland

Bij Interwetten hebben we goede odds gevonden voor deze Euro 2020 kwalificatiewedstrijd. Nederland is flink favoriet met odds van 1.45 op een overwinning. Bij een Noord-Ierse winst pak je 7.40 keer je inleg. Als je weet dat de Noord-Ieren eigenlijk moeten winnen, kan het zeker interessant zijn hier op in te zetten. Een gelijkspel geeft een quotering van 4.40. Interwetten heeft ook een goede bonus klaar staan maar is alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt. Als Belg kun je hier dus niet spelen. Gelukkig hebben wij in ons sportweddenschappen bonus overzicht genoeg Belgische bookmakers staan waar je kunt wedden met goede odds en een lekkere bonus. 

De Interwetten bonus bij deze wedstrijd

Interwetten heeft een goede 100% welkomstbonus tot 100 Euro klaarstaan voor alle nieuwe Nederlandse spelers. Een heel groot voordeel bij Interwetten is dat je deze bonus maar vijf keer hoeft rond te spelen in 14 dagen.. Bij veel andere bookmakers is dat 8 of 10 keer. De minimale odds zijn 1.70 voor deze bonus en dat is ook zeer schappelijk. Samen met een groot wed aanbod maakt dit Interwetten een zeer goede bookmaker met een hele goede bonus die je beneden direct kunt meepakken.

 

Interwetten Nieuws