Oostenrijkse tweede divisie op vrijdag 31 juli: waarop wedden?

Robert Brondel
29. juli 2020

Alweer actie op het veld dit weekend, ook in Oostenrijk. Hoewel het land een van de strengste lockdowns kende tijdens de gezondheidscrisis midden 2020, kan ook daar nu weer de bal aan het rollen. Op vrijdag 31 juli begint namelijk de Oostenrijkse 2e liga weer.

Voor de eerste keer weer voetbal in een Europees land? Dat is ook de online bookmakers niet ontgaan. Ze zijn er dan ook als de kippen bij om hun beste quoteringen aan te halen en weddenschappen voor deze wedstrijden aan te bieden. Bovendien kan je ook op deze Oostenrijkse tweede divisie wedden met je bookmaker bonus. Daarover later meer.

Maar als je dacht dat de hele late namiddag en avond aan je scherm gekluisterd kan zitten en de ene na de andere Oostenrijkse voetbalwedstrijd zou bingen, heb je het ook mis. Iedere wedstrijd van vrijdag in Oostenrijk begint immers om 20u30. Je hebt dus de keuze, als het op live kijken komt. Ofwel kies je 1 spannende wedstrijd en volg je deze, of anders kan je ook een zap-marathon houden op tv. Aan jou de keuze, maar just to be sure; we kijken eens naar de odds bij de bookmaker B-Bets.

 

Acht wedstrijden, zelfde tijd

Maar liefst 8 matchen dus in 2. divisie Austria, die op hetzelfde tijdstippen beginnen. Dat betekent keuzes maken. We kiezen hier de drie grootste wedstrijden om dieper op in te gaan, kwestie van niemands tijd te verspelen. De overige wedstrijden zijn niet echt de moeite waard, dus kozen we voor de drie volgende. Wie de meest spannende wedstrijd om live te volgen zoekt, wacht best tot onze laatste tip.

SK Austria Klagenfurt – FC Wacker Innsbruck

De wedstrijd tussen Innsbruck en Klagenfurt is al uitgemaakte zaak, als je de bookie odds mag geloven. B-Bets biedt je kansen aan van 6.40, in het onwaarschijnlijke geval dat Innsbruck zou winnen. Een gelijkstand komt op een notering te staan van 4.80 voor deze wedstrijd – dat staat ons dus net zo min waarschijnlijk te wachten. De odds van 1.40 voor Klagenfurt als winnaar van deze wedstrijd, lijken het lot reeds te hebben vastgelegd. Benieuwd of de odds zullen uitdraaien voor onze weddenschappen…

klagenfurt - innsbruck

Kapfenberger SV 1919 – Young Violets FK Austria Wien

Ook de tweede wedstrijdtip voor deze tweede liga is niet bepaald de spannendste om live te volgen. Maar dat maakt het voor ons extra interessant om op te wedden. Met odds van 4.90 voor Kapfenberg haalt deze ploeg het vast niet. Ook een gelijkspel met notering van 3.80 zit er voor hen niet meteen in. De Weense Young Violets zijn vrijwel zeker van een overwinning, als je het B-Bets vraagt. Ze krijgen daar een notering van 1.63 voor deze wedstrijd te domineren.

kapfenberg - wien young violets

Austria Lustenau – SKU Amstetten

De meest spannende wedstrijd hebben we voor het laatst bewaard. Dat is uiteraard Lustenau – Amstetten. Hier lijkt de einduitkomst niet zo duidelijk, als we naar de odds kijken. Lustenau staat aan de leiding met odds van 2.45, maar tegenover een luttele 1/100ste odds verschil tegenover Amstetten, met een notering van 2.46. Dat is bijna precies dezelfde odds op winnen die beide ploegen hebben. Het maakt het alvast niet de moeite waard om op te wedden, maar wij geloven wel dat dit de wedstrijd van de dag wordt op Oostenrijkse velden. De odds voor gelijkspel staan op 3.75. Deze wedstrijd is dus al bij al wat risky om op in te zetten, als je het ons vraagt. Wij spelen daarom op beide vorige matchen.

lustenau - amstetten

Wedden met B-Bets bonus

Je kan trouwens profiteren van een degelijke B-bets bonus om mee te wedden. Deze biedt je 100% extra tot een bedrag van €120. Daarboven kan je ook €5 extra scoren, zonder enige inzet. Dit is een exclusieve bonus die je enkel krijgt als je je aanmeldt via de knop hier op de site. Je hoeft dus niet eens te storten om die te claimen. Klik op de knop, meld je aan en ga meteen voor onze prachtige bonussen. Succes bij b-bets.

BBets Nieuws