Wedden op Oud-Heverlee – Beerschot Wilrijk

Robert Brondel
28. juli 2020

Ook in België mag er weer gevoetbald worden, ondanks de hele gezondheidscrisis die maar doorraast. We willen natuurlijk niet te vroeg juichen, want die is nog niet voorbij… maar wij kijken alvast vol verwachting uit naar de eerste wedstrijd in tweede klasse: Oud-Heverlee – Beerschot Wilrijk.

Op zondag 2 augustus is het dus eindelijk weer zo ver, dat er mag gevoetbald worden in België. Goed nieuws dus voor onze Zuiderburen, maar ook de bookmakers Nederland zijn tevreden dat er weer valt te wedden op voetbal. Ook al is het maar in tweede divisie, en ook al is het maar in België. De wedstrijd is niet bepaald de meest belovende of spannende per se, maar voor ons draait het om meer dan alleen maar wie zal winnen. Wij analyseren graag de kansen van beide deelnemende ploegen, en ontdekken zo zelf wie het onderspit zal delven en wie mag domineren. De wedstrijd vindt plaats op zondag 2 augustus, en begint om 19u00.

De odds bij deze wedstrijd

We hebben de beste odds voor deze tweede klasse-match gevonden bij Speedybet. Daar kan je trouwens ook een mooie Speedybet bonus mee te pakken, maar daar komen we straks op terug. Met die bookmakers bonus kan je alvast gaan inzetten op deze match. Maar wat geloven ze bij Speedybet dat er van deze wedstrijd zal worden? We nemen een kijkje naar de odds.

oud-heverlee - beerschot
© Speedybet

Oud Heverlee lijkt de grootste favoriet te zijn in deze wedstrijd, hoewel het niet met veel voorsprong is. Ze krijgen odds van 2.25 to win, dat is dus het meest waarschijnlijke dat zal gebeuren tijdens deze wedstrijd. Hoewel het niet helemaal uitzichtloos is voor KFCO Beerschot. Ze staan met odds van ‘2.80 to win’ niet zo heel ver achter op de favoriet. Een echte underdog kan je ze dus niet noemen.

Het minst waarschijnlijke resultaat van deze wedstrijd in tweede klasse is dat beide ploegen uitkomen op een gelijkstand. Met odds van 3.30 is dat dus het meest winstgevende, als je besluit om daarop in te zetten en het wordt effectief gelijkspel in deze tweede klasse-match. Wij spelen echter liever op zeker, en als je het ons vraagt volgen wij Speedybet in hun beslissing. We geloven dus dat Oud Heverlee het hier zal halen van Beerschot.

Wedden op tweede klasse met Speedybet bonus

Ontvang jij graag een welkomstbonus van 100%  tot € 200 op je eerste storting? Deze kan je al claimen met een minimumstorting van € 20, dan heb je al recht op die 100% bonus. Om het bonusbedrag vrij te spelen, dien je het hele bedrag 16 keer rond te spelen. Als je bijvoorbeeld € 200 stort, krijg je de volle € 200 bonus. Om je € 200 te ontvangen, dien je dus in totaal voor € 3200 ingezet te hebben. Als je dat veel lijkt, raden we je aan om toch maar te proberen op makkelijke weddenschappen, waarvan je zeker bent dat ze het zullen halen. Bij  Speedybet wedden kan je meteen na het aanmelden via de onderstaande knop.

Speedybet Nieuws