Paris Saint Germain vs Manchester City, Fransen op voor een nieuwe finale

Peter Vissers
27. april 2021

De tweede halve finale van de Champions League heeft een tintje uit het Midden-Oosten, als het PSG met invloeden uit Qatar het opneemt tegen Manchester City dat een hechte band heeft met de Verenigde Arabische Emiraten.
Dat dit een fantastisch affiche is, is wel duidelijk. Beide ploegen zijn al jaren op zoek naar die ene prijs die nog in de prijzenkast mist, de cup met de grote oren. In deze halve finale treffen ze elkaar in goede vorm. PSG heeft nog een aantal twijfelgevallen voor deze wedstrijd, maar alle belangrijke spelers lijken beschikbaar. Dat betekent dus waarschijnlijk een aanval met Kylian Mbappé, Neymar en Angel Di Maria, bijna een garantie op doelpunten.

Pak ook nog een bookmaker bonus mee via onze grote lijst!

Bij de bezoekers zijn er zo mogelijk nog minder problemen, want het lijkt erop dat Pep Guardiola de gehele selectie tot zijn beschikking heeft. Dus Kevin de Bruyne is ook gewoon weer beschikbaar na een lichte blessure. Met andere woorden we kunnen dus vuurwerk verwachten. Wil je wedden op voetbal, dan is een wedstrijd tussen Paris Saint Germain en Manchester city er één vol mogelijkheden op goeie winsten en interessante weddenschappen.

PSG - Manchester city halve finale odds CL
© Bwin

Wedden op Paris Saint Germain vs Manchester City

Een wedstrijd tussen de ploeg van Guardiola en die van Mauricio Pochettino is een clash van stijlen. Waar de bezoekers ervan houden om de bal in het bezit te hebben en geduldig naar voren combineren op zoek naar de splijtende pass of het uit elkaar trekken van de defensie, speelt de thuisploeg veel directer. PSG zal er niet per se naar op zoek zijn om de bal lange tijd in bezit te houden, maar zal snel de watervlugge Mbappé en handige Neymar willen vinden.

De bookmakers zien interessant genoeg Manchester City als favoriet voor deze wedstrijd. Dat is niet zo heel gek gezien de recente vorm van de Engelsen. Bij Bwin krijg je voor een overwinning van the citizens een quotering van 2.15, terwijl een overwinning van de Parijzenaren 3.10 oplevert. Diezelfde bookmaker ziet ook wel een goeie kans op doelpunten. Dat is in deze een interessante vraag, gaan we doelpunten zien.

Aanvallen kunnen beide ploegen prima, maar toch zullen beide ploegen waarschijnlijk niet voluit in de aanval trekken, om niet teveel ruimte weg willen geven. Dus een lage score is mogelijk en kan best wel wat opleveren. Je krijgt namelijk odds van 4.00 als er minder dan twee keer gescoord wordt en zelfs 10.00 voor een 0-0 eindstand.

De verwachte doelpuntenmaker bij de thuisploeg is uiteraard Mbappé voor een quotering van 2.50, terwijl die voor de bezoekers nogal verrassend is met Kun Agüero. De Argentijn heeft amper gespeeld in de afgelopen maanden. Toch krijg je voor een goal van hem maar een quotering van 2.63. Wil je toch op een speler van Manchester City wedden, dan kun je kijken naar penaltynemer Ilkay Gundogan voor 2.80 of als je echt wil cashen, voor verdediger Ruben Dias, waar je odds van 13.00 voor krijgt.

De aftrap van Paris Saint Germain vs Manchester City is aanstaande woensdag om 21:00