Nu verhoogde odds bij wedden op Darts!

Erik de Kort
23. april 2020

Inzetten op de PDC Home Tour wordt nu nog interessanter omdat Unibet de odds bij dit spannende darts toernooi heeft verhoogd. Jij kunt hier nu van profiteren!

De PDC Home Tour in de eerste week al sensationeel!

Een mooie darts toernooi heeft natuurlijk een flink aantal sterren en legendes op het programma staan. Dit is niet anders bij de PDC Home Tour. Toch is er al afscheid genomen van een flink aantal van die sterren. Zo is Peter Wright al uit het toernooi geknikkerd door Jamie Lewis en ook Gerwyn Price moest het veld ruimen na een 5-0 nederlaag tegen Luke Woodhouse die bovendien een negendarter gooide. Op woensdag werd ook nog eens James Wade verslagen. De PDC Home Tour kent dus al veel verrassingen. We zien bovendien dat een van de online bookmakers hoofdsponsor van het toernooi is en om dit te vieren vind je nu dus verhoogde odds bij Unibet.

Het programma de aankomende dagen

Op donderdag en vrijdag komen er twee groepen in actie. We zien hier onder andere Jelle Klaassen strijden voor de koppositie in een poule met ook Gabriel Clemens, Gavin Carlin en Ryan Meikl. In groep acht komen onder andere Jonny Clayton en Adam Hunt in actie. Op één avond komt één groep in actie. Alle spelers nemen het tegen elkaar op. Bovendien kun je het toernooi live volgen via de kanalen van de PDC. Je hoeft je alleen maar gratis te registreren. Ook via Unibet TV kun je het evenement volgen.

Verhoogde unibet odds PDC Home Tour

©Unibet

De verhoogde odds bij de PDC Home Tour

Als hoofdsponsor van een groot toernooi hoop je natuurlijk een hoop aantal nieuwe spelers. Unibet bonus doet dat op een erg interessante manier. Ze hebben gezorgd voor mooie verhoogde odds  bij een geselecteerd aantal weddenschappen voor dit mooie dartstoernooi. Zo kun je nu bijvoorbeeld inzetten dat Jelle Klaassen al zijn wedstrijden op donderdag wint. Je krijgt hier zes keer je inzet voor. Ook voor de “koning van de oche” weddenschappen zijn er nu verhoogde odds te vinden. Dit houdt in dat in een wedstrijd één speler de wedstrijd wint, de hoogste check out gooit en ook de meeste 180’s gooit. Als Klaassen dit lukt tegen bijvoorbeeld Gavin Carlin krijg je 4.33 keer je inzet!

Ook wedden op esports bij Unibet

Bij Unibet kun je niet alleen inzetten op de PDC Home Tour, je vindt er ook een ruim aanbod aan verschillende esports evenementen. Er is een flink aanbod aan Call of Duty, Dota 2, League of Legends en Overwatch weddenschappen te vinden en met enige regelmaat komen ook Fifa en Starcraft voorbij. Er is dus genoeg aanbod aan interessante bets te vinden bij Unibet.

Als je wilt wedden met een mooie sportweddenschappen bonus raden we je aan om eens te kijken naar onze goede aanbiedingen!

Unibet Nieuws