Portugees kampioen Porto tegen Serie A kampioen Juventus in de CL

Erik de Kort
16. februari 2021

Wat hebben we de Champions League toch gemist. Gelukkig beginnen de Europese topavonden weer en op woendag kunnen we wedden op Porto – Juventus.

De terugkeer van Cristiano Ronaldo in Portugal

Nee, CR7 heeft niet in Portugal getekend maar hij is woensdagavond wel weer in zijn vaderland te bewonderen als Juventus met Ronaldo afreist naar Porto. Ronaldo zal gebrand zijn om te winnen en te scoren. Van de zes ontmoetingen die Ronaldo had met Porto wist hij er slechts een te winnen. Ook kwam Ronaldo slechts een keer tot scoren. Juventus wist de laatste twee wedstrijden niet te winnen. Eerst werd er gelijk gespeeld tegen inter in de halve finale van de Coppa Italia tegen Inter. Door het gelijkspel kwalificeerde de ploeg van Andrea Pirlo zich echter wel voor de finale. Daarna werd er dit weekend van Napoli verloren en dat deed wat meer pijn. Na zes wedstrijden op rij gewonnen te hebben, liep het dus ineens een stuk minder deze week.

Ongetwijfeld zoekt Juventus , nog steeds naar consistentie. Toch kreeg Juve slechts twee doelpunten tegen in hun laatste acht wedstrijden in alle competities. Op dit moment staan ze vierde in de Serie A , met een wedstrijd minder dan de koploper Inter. Dat betekent dat Juventus nog altijd in de race is voor drie grote prijzen, De Scudetto, Coppa Italia en de Champions League. Gaat er gewonnen worden van Porto op woensdag? We kijken zo wat de bookmakers van deze wedstrijd verwachten.

 

Wat zijn de kansen van Porto?

We mogen Porto zeker niet onderschatten. De ploeg heeft thuis in de Champions League dit seizoen namelijk  nog geen enkele goal tegengekregen. Porto eindigde voor kerst als tweede achter Manchester City in groep C en won vier van hun zes wedstrijden en daarmee stroomden ze voor de vierde keer op rij door naar de knock out-fase.

Toch zijn er ook struikelpunten bij de ploeg van Sergio Conceicao,  dat momenteel verwikkeld is in een fascinerende strijd aan de top van de Primeira Liga. Porto slaagde er niet in om te winnen in hun laatste vier binnenlandse wedstrijden. Daarmee komt er natuurlijk druk bij opstaan tegen Juventus. In eigen huis zal er een zo goed mogelijk resultaat gepakt moeten worden tegen De Oude Dame om er voor te zorgen dat ze nog een kans maken in Turijn. We pakken de wedden op voetbal odds van Unibet er gelijk bij.

De verwachtingen van de bookmakers

Bij Unibet zien we dat Juventus de favoriet is voor de overwinning.Toch kun je bij deze bookmaker nog steeds je inzet verdubbelen als je wedt op een overwinning van Juve. Hier krijg je namelijk 2.03 voor. Ondanks het feit dat Porto het goed doet in eigen huis zijn ze tegen het grote Juve en CR7 wel de underdog met 4.30 voor winst. Een gelijkspel staat op 3.30. Met zullke mooie odds wordt het wedden op deze match enorm interessant. Via de link hieronder kom je direct uit bij Unibet maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen onze Unibet review te lezen.

 

Unibet Nieuws