Portugal vs Duitsland, Duitsland heeft punten nu al nodig

Peter Vissers
19. juni 2021

De tweede topper van de groep des doods staat alweer op het programma. Als Duitsland geen resultaat haalt, kunnen ze al op de rand van de afgrond staan. Kan de ploeg van Joachim Löw Ronaldo en co van zich afschudden?
Na het verlies tegen Frankrijk staat de druk er bij Duitsland al goed op. Met Portugal komt er ook geen makkelijke tegenstander op bezoek in München. De Portugezen lopen over van de aanvallende kwaliteit en hebben met Cristiano Ronaldo sinds deze week de absolute EK topscorer aller tijden in de gelederen.

Portugal pakte namelijk met onder andere twee doelpunten van Cristiano Ronaldo de volle buit tegen Hongarije. De 3-0 overwinning kwam echter niet makkelijk tot stand. De Hongaren verzetten zich fel en hielden tot de 84ste minuut gelijke tred, totdat een van van richting veranderd schot de ban brak en Portugal er in de resterende minuten overheen walste.

Portugal - Duitsland EK odds
© Betway

Ondanks de overwinning liet Portugal nog niet de absolute klasse zien die ze in hun team hadden. Bernardo Silva en Diogo Jota waren grotendeels onzichtbaar en Hongarije rook zelfs nog even aan de overwinning, maar een mooi doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

De 1-0 nederlaag van Duitsland tegen Frankrijk was minimaal en de Duitsers hadden tot de laatste minuut kans op een beter resultaat, maar het verschil leek op het veld veel groter. Duitsland mocht de bal hebben, maar kon niet veel kansen creëren tegen de hechte Franse defensie. Daarnaast leken ze ongelooflijk kwetsbaar tegen de snelheid van de Franse aanvaller en was het een wonder dat ze uiteindelijk maar één tegendoelpunt kregen.

De Duitse defensie zal misschien minder moeite met de Portugese aanvallers hebben want die hebben niet de snelheid van de Fransen, maar als je tegenover Cristiano Ronaldo staat, zul je nooit gerust zijn op een makkelijke wedstrijd. Wil je wedden op EK, dan zijn er tal van mogelijkheden om geld te verdienen met weddenschappen op deze topper in de groep F.

Wedden op Portugal vs Duitsland

Duitsland wordt door de UEFA als uitploeg aangemerkt, maar speelt wel in het eigen München. Mede daarom zijn ze bij de bookmakers de lichte favoriet voor deze wedstrijd. Voor een Duitse overwinning krijg je bij Betway een quotering van 2.30, terwijl die voor een Portugese overwinning op 3.20 ligt.

Betway biedt ook allerlei interessante boosts voor deze wedstrijd. Zo kun je bijvoorbeeld odds van 5.50 krijgen als Cristiano Ronaldo het eerste doelpunt van de wedstrijd scoort. Denk je dat CR7 het doel niet gaat vinden en zijn teamgenoten ook niet, dan is er een boost van 4.00 als Duitsland de wedstrijd zonder tegendoelpunten wint. Voel je dat het jouw dag is en wil je voor grote winsten gaan, dan kun je met een boost op een 3-1 overwinning voor Duitsland inzetten. Als dat lukt kun je daar misschien zelfs je zomervakantie mee financieren, want je krijgt er een quotering van 19.00 voor.

De aftrap van Portugal vs Duitsland is aanstaande zaterdag om 18:00 in München.