Premier League donderdag 16 juli: alle wedstrijden

Robert Brondel
13. juli 2020

Zo druk als het gisteren in de Premier League, woensdag 15 juli was, zo druk zal het vandaag ook zijn! Precies vier wedstrijden zullen ook vandaag gespeeld worden in de Engelse voetbal-Premier League. Een overzicht van de odds.

Vandaag spelen er telkens twee wedstrijden in de Premier League om 19u00, en ook twee wedstrijden om 21u15. Niet dat het de meest interessante wedstrijden zijn, aangezien de grootste ploeg hier ongetwijfeld Manchester United is. Uitgerekend zij nemen het dan op tegen een mindere ploeg, dus veel spanning valt er van die wedstrijd alvast niet te verwachten. Maar dat betekent niet dat de mindere ploegen in de Premier League ons daarom geen spektakel kunnen bezorgen. Wat zeggen de beste bookmakers voor Nederlanders van deze wedstrijden? Een overzicht met odds van Wallacebet.

Everton – Aston Villa

Het mag dan niet de beste Premier League-ploegen bevatten; toch zal deze wedstrijd een van de spannendste van donderdag 16 juli worden. Het lijkt erop dat Everton zal winnen, met odds van 2.01 bij Wallacebet tegenover Aston Villa, die slechts een magere 3.70 kans op winnen vertoont. Maar de kans op gelijkspel is nog lichtelijk groter, met odds van 3.50.

Everton Aston Villa odds
© Wallacebet

Leicester – Sheffield Utd

Leicester spreek je uit als Lester. ’t Is maar dat je het weet, als je straks de winnende ploeg wil uitroepen… Met odds van 1.97 bij Wallacebet lijken ze vrijwel zeker van een overwinning tegen Sheffield United, die slechts 4.10 kans op een overwinning heeft. Gelijkstand in deze wedstrijd is eveneens minder waarschijnlijk, met een quotering van 3.29.

Leicester Sheffield odds
© Wallacebet

Southampton – Brighton & Hove

Deze match belooft spannend te worden om te zien, omdat de ploegen het meest aan elkaar gewaagd zijn. Southampton maakt echter lichtelijk meer kans de grote winnaar van de wedstrijd te worden met quotering van 2.15 bij Wallacebet. Daartegenover staan ‘Brighton & Hove to win’-kansen op 3.53, en de kans op een gelijkstand op 3.25. Niet meteen onze favoriete wedstrijd om op in te zetten, maar gelukkig begint er om 21u15 ook een andere wedstrijd.

© Southampton Brighton Hove odds Premier League
© Wallacebet

Crystal Palace – Manchester Utd

Tevens om 21u15 vangt Crystal Palace – ManU aan. Dit is veruit de minst interessante wedstrijd als het op de winnaar aankomt. Manchester United staat hoog in de verwachtingen, met odds van 1.35. De underdog van deze wedstrijd, Crystal Palace, stelt het bij Wallacebet met een quotering van 9.70. Ook de kans op een gelijkstand is klein met odds van 4.70.

Maar laat dit nu precies de wedstrijd zijn waarop wij zelf zullen inzetten, op deze fabuleuze donderdag. Een makkelijke 35% return op je weddenschap, met weliswaar een heel berekend risico. Als je het aan ons vraagt, zal de Golden Boy 2015, Anthony Martial, trouwens minstens een goal scoren tegen Crystal.

Crystal Palace Manchester United odds
© Wallacebet

Wedden met Wallacebet bonus

Je weet dus nu welke bets wij plaatsen, en Wallacebet is waar wij onze weddenschap plaatsen voor Crystal Palace – ManU. Profiteer van een exclusieve bonus met meer voordelige rondspeelvoorwaarden via de Wallacebet bonus. Ontdek er alles over via de link of meld je meteen aan via de knop.

Wallacebet Nieuws