Premier League: wedstrijden van dinsdag 21 juli

Robert Brondel
20. juli 2020

De Premier League is weer in volle gang, en dat als sinds enkele wedstrijden vorige week. Dinsdag 21 juli mag dan wel de nationale feestdag zijn in België, dat boeit ons niet zo zeer. Wel zijn we geïnteresseerd in voetbal. Een overzicht van de odds in de Premier League.

Slechts twee wedstrijden worden er gehouden in de Engelse Premier League vandaag. Om 19u00 wordt de aftrap gegeven in de match Watford tegen Manchester City, terwijl de tweede match om 21u15 start. Dan spelen de mannen van Aston Villa op eigen thuisveld tegen bezoekers Arsenal. Wat denken wij, en de  beste bookmakers over deze wedstrijden? Wie maakt kans om te winnen? We spitten het uit voor je met behulp van dit overzicht van odds bij Wallacebet. Bekijk trouwens ook de odds van morgen voor de Premier League wedstrijden woensdag 22 juli 2020.

Watford – Man City

Zo bekend als Man City is, zo valt Watford buiten de boot. Meteen bij het horen van de beide ploegen in deze match, kan je al raden dat Man City als grotere ploeg deze wedstrijd zal ownen. Pep Guardiola, de Spaanse trainer van Man City, rekent daar alvast op. Hij wordt verwacht om kleine wijzigingen in de opstelling door te voeren, om zijn ploeg te optimaliseren. Raheem Sterling en Kevin De Bruyne worden verwacht van te mogen uitblazen van deze wedstrijd, na de laatste tegen Arsenal. We doelen hier op drie dagen geleden, na hun nederlaag tegen Arsenal in Wembley Stadium, waarbij zij uit de FA Cup werden getrapt. Zelfs wonderkind De Bruyne kon toen geen doelpunt realiseren voor City.

Ze wonnen wel de EFL Cup in maart dit jaar. Hun tweede plaats is nu alvast verzekerd in de Premier League, met nog twee wedstrijden te gaan voor de ploeg. De focus ligt nu heel erg om hun achtste finale tegen Real Madrid in de Champions League. Maar eerst moeten ze het dus nog opnemen tegen Watford en later tegen Norwich City.

De kans dat ze het halen van Watford, staan overigens op 1.33 tegen 8.20 voor Watford. We verwachten voor deze wedstrijd dat de achterste vier in verdediging zullen worden gewijzigd, met Joao Cancelo op rechts en Oleksandr Zinchenko op links.

watford - man city
© Wallacebet

Aston Villa – Arsenal

Aston Villa speelt bij deze hun voorlaatste wedstrijd van het Premier League-seizoen op hun thuisveld tegen Arsenal. De ploeg van trainer Dean Smith staan momenteel op de 18de plaats in de tabel, dat is overigens vlak na Watford op 17 met slechts drie punten verschil. Arsenal zit daarentegen veilig op de tiende plaats, maar staat wel erg stabiel of zelfs in de plus na hun overwinning tegen Man City, in de halve finales van de FA Cup afgelopen zaterdag.

Tussen de regels door kan je meteen lezen dat Arsenal hier de grootste favoriet is, hoewel dat niet betekent dat we geen strijd te zien krijgen. Villa won echter slechts acht van hun afgelopen 36 wedstrijden, maar strijdvaardig waren ze wel.

Hoewel de odds niet bepaald in het voordeel van Villa spreken, denken wij toch dat dit de spannendste wedstrijd van de dag wordt. Met odds van 2.09 voor Arsenal verwachten we dat ze winnen, maar we rekenen op de strijdlust van Aston Villa (odds 3.20) om toch een mooie wedstrijd te zien.

aston villa - arsenal
© Wallacebet

Wedden met Wallacebet bonus

Als het op wedden aankomt, spelen we daarentegen liever op safe. Wij zetten dus in op Man City om de wedstrijd tegen Watford te domineren op dinsdag. Bij Wallacebet profiteer je naast de getoonde odds ook van de Wallacebet bonus. Bekijk alle info over deze welkomstbonus, of ontdek Wallacebet via deze knop.

Wallacebet Nieuws