Premier League-wedstrijden van zaterdag 26 september 2020 in Engeland

Robert Brondel
22. september 2020

Ook in Engeland is er weer voetbal in eerste klasse aan de gang dit weekend. We krijgen zelfs vier wedstrijden te zien op zaterdag. De Premier League wedstrijden van deze zaterdag 26 september op een rijtje.

Engels eerste klasse-voetbal

Hoera, het is weer zover. We krijgen opnieuw quoteringen aangeboden voor al onze weddenschappen op voetbal in Engeland. Natuurlijk bieden ook de beste bookmakers Nederland odds aan voor deze matchen, en we vonden de beste quoteringen deze week bij Wallacebet. Daar hangt ook een sportweddenschappen bonus aan vast, voor wie slim inzet. Aan jou de keuze, maar laten we eerst een kijkje nemen naar de noteringen voor de wedstrijden van zaterdag 26 september bij Wallacebet.

 

Engeland PL 26 september

© Wallacebet

Vier wedstrijden op zaterdag

We gaan meteen van start met de spannendste wedstrijd van de dag, toch als het aankomt op voetbal kijken. Burnley – Southampton lijkt de wedstrijd te worden waarvoor de meeste Britten aan hun scherm gekluisterd zullen zitten. Daarbij lijkt het dat Southampton de favoriet is met odds van 2.27, maar Burnley ligt niet zo ver achter met odds van 3.25. Ook een gelijkstand is iets minder waarschijnlijk, maar net zo min onmogelijk; ook die uitslag heeft een notering bij Wallacebet van 3.25.

Daarnaast vind je ook twee minder spannende wedstrijden op zaterdag. Brighton & Hove Albion speelt tegen Manchester United, waarbij die laatste, hoe kan het ook anders, de favoriet is. Manchester staan aan de leiding met odds van 1.79 tegenover 4.60 voor Brighton.

Daarnaast speelt er nog een favoriete ploeg uit Engeland op zaterdag. Chelsea wordt uitgenodigd bij West Bromwich Albion, maar die hun thuisvoordeel zal weinig uitmaken tegen de kampioenen. Met odds van 8.10 tegenover 1.37 wordt Chelsea hier de duidelijke heerser op het grasveld.

We raden je aan om in te zetten op Crystal Palace – Everton, als je ook gebruik wil maken van je bonus voor sportwedden. De odds van 2.07 voor Everton voldoen precies aan de voorwaarden om je Wallacebet bonus vrij te spelen. Bovendien heb je nog ruimte tegen Crystal Palace, die een kans van 3.67 om te winnen hebben.

> Bekijk ook de Premier League wedstrijden van zondag 27 september

Wedden met bonus op Premier League Engeland

De exclusieve Wallacebet bonus wacht op jou, als je een nieuwe speler bij deze bookmaker bent. Je krijgt een bonus tot 120 euro, en bovendien sterke rondspeelvoorwaarden. Deze bonus dient in totaal 12x rondgespeeld te worden op odds van 2.00 of hoger. Dat is beter dan de gebruikelijke 150 euro bonus, die je echter 16 x moet rondspelen. Nu begrijp je meteen waarom we je de match Crystal Palace tegen Everton aanraden. Die voldoet precies aan de terms en conditions die Wallacebet stelt om je bonus te kunnen claimen. Daarvoor krijg je 30 dagen de tijd, wat ruim voldoende is. Als je meer wil weten, kan je terecht op onze Wallacebet ervaringen of meld je meteen aan via de knop. Vergeet de bonus code SBOOKX6W niet!

Wallacebet Nieuws